کد خبر: ۳۱۷۶۹
تاریخ انتشار:۰۹:۵۰ - ۱۶ تير ۱۴۰۴

آیا مصرف تخم مرغ خام محلی می‌ تواند کم خونی را درمان کند؟

عصر دنا: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش درباره اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام محلی می‌تواند برای رفع مشکلاتی مثل تنبلی تخمدان و کم خونی مفید باشد، اعلام کرد: هیچ شواهد و دلایل علمی معتبری وجود ندارد که این ادعا را تایید کند. علاوه بر این، مصرف تخم مرغ به شکل خام یا عسلی ممکن است باعث انتقال میکروب‌ها و عوامل بیماری‌زا، نظیر باکتری سالمونلا، به انسان شده و احتمال مسمومیت غذایی را افزایش دهد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

اهمیت پخته شدن تخم مرغ در تغذیه

طبق اعلام وزارت بهداشت، زرده تخم مرغ دارای ویتامینی ارزشمند به نام بیوتین است. اما مصرف تخم مرغ به صورت خام، به دلیل وجود پروتئین خاصی به نام آویدین، می‌تواند مانع جذب این ویتامین ارزشمند در دستگاه گوارش شود. فرآیند پختن تخم مرغ و اعمال گرما، پروتئین آویدین را از بین برده و به این ترتیب، جذب بیوتین برای بدن آسان‌تر می‌شود. 

منبع: رکنا

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.