کد خبر: ۳۱۴۳۶
تاریخ انتشار:۰۶:۲۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

رفع کم‌ خونی با جگر خام: حقیقت یا افسانه؟

عصر دنا: طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، این پرسش که مصرف جگر خام می‌تواند به رفع کم خونی کمک کند، نیازمند بررسی دقیق‌تری است. اگرچه جگر و گوشت از جمله منابع بسیار غنی از آهن به شمار می‌آیند، اما خوردن آن‌ها به شکل خام یا نیمه‌پخته می‌تواند خطرناک باشد و به انتقال عوامل بیماری‌زا منجر شود. این عوامل می‌توانند موجب بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مختلفی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شوند
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

زیرنویس، طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، این پرسش که مصرف جگر خام می‌تواند به رفع کم خونی کمک کند، نیازمند بررسی دقیق‌تری است. اگرچه جگر و گوشت از جمله منابع بسیار غنی از آهن به شمار می‌آیند، اما خوردن آن‌ها به شکل خام یا نیمه‌پخته می‌تواند خطرناک باشد و به انتقال عوامل بیماری‌زا منجر شود. این عوامل می‌توانند موجب بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مختلفی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شوند.

اهمیت پخت کامل جگر و گوشت

از این رو، برای مقابله با کم‌خونی و استفاده بهینه از خواص گوشت و جگر، لازم است اطمینان حاصل کنید که این مواد غذایی به طور کامل پخته شده‌اند و سپس اقدام به مصرف آن‌ها کنید.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.