عصر دنا: طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، این پرسش که مصرف جگر خام میتواند به رفع کم خونی کمک کند، نیازمند بررسی دقیقتری است. اگرچه جگر و گوشت از جمله منابع بسیار غنی از آهن به شمار میآیند، اما خوردن آنها به شکل خام یا نیمهپخته میتواند خطرناک باشد و به انتقال عوامل بیماریزا منجر شود. این عوامل میتوانند موجب بروز بیماریهای عفونی و انگلی مختلفی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شوند
زیرنویس، طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، این پرسش که مصرف جگر خام میتواند به رفع کم خونی کمک کند، نیازمند بررسی دقیقتری است. اگرچه جگر و گوشت از جمله منابع بسیار غنی از آهن به شمار میآیند، اما خوردن آنها به شکل خام یا نیمهپخته میتواند خطرناک باشد و به انتقال عوامل بیماریزا منجر شود. این عوامل میتوانند موجب بروز بیماریهای عفونی و انگلی مختلفی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شوند.
اهمیت پخت کامل جگر و گوشت
از این رو، برای مقابله با کمخونی و استفاده بهینه از خواص گوشت و جگر، لازم است اطمینان حاصل کنید که این مواد غذایی به طور کامل پخته شدهاند و سپس اقدام به مصرف آنها کنید.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.