به گزارش عصر دنا، حمید کرمی، رئیس هیات فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با ایسنا، گفت: مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشور، فردا یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در سفر دو روزه وارد استان کهگیلویه و بویراحمد می شود.
وی اظهارکرد: شرکت در دیدار فینال مسابقات فوتسال جام رمضان استان و مراسم اختتامیه این مسابقات، نشست با خبرنگاران، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد، کلنگ زنی یک زمین فوتبال برخی از برنامه های سفر تاج به این استان هستند.
رئیس هیات فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: افتتاح و بهره برداری از ساختمان هیئت فوتبال استان و افتتاح و راه اندازی خانه فوتبال استان در سالن علی آباد یاسوج از دیگر برنامه ای رئیس فدراسیون فوتبال به استان است.
ازین سفرهای فرمالیته آبی برای فوتبال استان واینهمه استعداد تلف شده گرم نمیشه.توجه به زیرساخت مناسب وتوجه به فوتبال پایه شرط اول مقبول دانستن این سفرهاست آنهم به عمل نه حرف
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.