کد خبر: ۳۰۹۶۲
تاریخ انتشار:۲۳:۱۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

بازدید میدانی وزیر راه و شهرسازی از بندر ‌شهیدرجایی

عصر دنا: وزیر راه و شهرسازی در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی با حضور در محل حادثه دستور لازم را به سازمان‌های زیرمجموعه خود برای تسریع در امدادرسانی صادر کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی که عصر امروز 6 اردیبهشت در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی عازم این بندر در استان هرمزگان شد با حضور در محل حادثه با امدادگران و برخی از دست‌اندرکاران و مسئولان مدیریت بحران به گفتگو نشست.

وی در جریان این بازدید خواستار تسریع در امدادرسانی و اطفای حریق و بررسی ابعاد حادثه شد.

صادق همچنین از تمامی شرکت‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی خواست تا نهایت همکاری را در امدادرسانی داشته باشند.

وی از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به ویژه در امر امدادرسانی به حادثه دیدگان خواست تا کمک لازم را به نحو احسن ارائه دهند.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین