به گزارش عصر دنا؛ محمد شریف اسلامی نژاد در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع مادر در زیستبوم عشایری گفت: مادران، نگهدارنده اصالتها و انتقالدهنده فرهنگ ناب عشایری به نسلهای آینده هستند.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه فراخوان این جشنواره در بهمن و اسفندماه سال گذشته منتشر شد ابراز کرد: تعداد ۲۴ عکاس با ارسال ۱۴۹ اثر هنری در این رویداد شرکت کردند که پس از داوری ۲۱ اثر به بخش نمایشگاهی راه یافتند و ۵ اثر برگزیده، حائز رتبههای برتر شدند.
وی عنوان کرد: آقای داوود ایزدپناه با کسب رتبه نخست، خانم بهار بهادران جایزه دوم و آقای حسین خدمتی مقام سوم این جشنواره را از آن خود کرده و آثاری از آقایان سلیمان حسنی و عباس موسوی شایسته تقدیر شناخته شدند.
شریف اسلامی نژاد با قدردانی از مشارکت هنرمندان و داوران، تأکید کرد: نمایشگاه آثار برگزیده این جشنواره به مدت یک هفته در نگارخانه حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد برپا خواهد بود.
در ادامه این مراسم از ۸ نماهنگ با محوریت فرهنگ عشایری در استان کهگیلویه و بویراحمد رو نمایی شد.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد افزود: حوزه هنری در سال گذشته دهها اثر در قالب کتاب، فیلم، موسیقی و نمایش با موضوع فرهنگ عشایری تولید کرده و هدف اصلی ما تقویت و احیای ارزشها و فضیلتهای این فرهنگ اصیل است.
نماهنگهای؛ عشایرزاده، بازی اشکنک،دشت باوینه به کارگردانی سیدجواد هادی اصل، علمدار، ققنوسهای کوچک، دور لُر، بندیر، کُر لُر، به کارگردانی سعید کریمی و کهگلوبیراحمی از جمله نماهنگ های تولیدی در سال ۱۴۰۳ بودند.
وی اظهار کرد: این رویداد فرهنگی، گامی مؤثر در معرفی ظرفیتهای هنری استان و پیوند نسل جوان با میراث فرهنگی عشایر قلمداد میشود.