کد خبر: ۳۰۵۱۱
تاریخ انتشار:۰۱:۱۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴

مرکز رسانه قوه قضاییه: درگذشت حجت‌الاسلام نیری بر اثر بیماری بود

عصر دنا: مرکز رسانه قوه قضاییه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینعلی نیری پس از تلاش‌های مخلصانه در میدان قضاوت، مدتی را در بستر بیماری گذراند و پس از تحمل دوره طولانی بیماری، درگذشت.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

مرکز رسانه قوه قضاییه، در این اطلاعیه تصریح شده، در پی درگذشت حجت‌الاسلام‌ والمسلمین نیری از قضات باسابقه دستگاه قضایی، برخی افراد در فضای‌ مجازی مدعی شدند که او بر اثر جراحت پس از عملیات ترور در دیوان‌عالی کشور که منجر به شهادت حجج‌الاسلام‌والمسلمین رازینی و مقیسه شد، جان باخته است در حالی که چنین ادعایی اساسا کذب است.

در این اطلاعیه افزوده شده است: همان زمان در تاریخ ۲۹ دی ۱۴۰۳ مرکز رسانه قوه قضاییه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «در برخی کانال‌های خبری، شایعه شده که حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسینعلی نیری نیز در حمله تروریستی زخمی شده؛ این ادعا از اساس کذب است و نامبرده اساساً در محل وقوع حادثه تروریستی امروز حضور نداشته است.»

مرکز رسانه قوه قضاییه تصریح کرده، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نیری پس از تلاش‌های مخلصانه و خستگی‌ناپذیر در میدان قضاوت و عدالت، مدت قابل‌توجهی را در بستر بیماری و کسالت گذراند و پس‌از تحمل دوره طولانی بیماری درگذشت.

در این اطلاعیه آمده است: مرحوم نیری «سالیان متمادی در سنگر قضا و عدالت و احقاق و استنقاذ حق مظلومین از متجاسران، مجاهدت و سخت‌کوشی کرد و در سمت‌های عالی قضایی از جمله ریاست دادگاه‌های ویژه اصل ۴۹، ریاست دادگاه عالی انتظامی قضات و مشاور ریاست قوه قضاییه، منشأ اثر و خدمات نافع و نافذ بود.»

رییس قوه قضاییه عصر امروز با صدور پیامی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین حاج شیخ حسینعلی نیری را تسلیت گفت و از آن مرحوم به عنوان شخصیتی ارزشمند و انقلابی که سالیان متمادی در سنگر قضا، عدالت و احقاق حق مظلومین از متجاسران، مجاهدت و سختکوشی کرد، نام برد.

حجت‌الاسلام و المسلمین حاج شیخ حسینعلی نیری از قضات عالی رتبه و باسابقه قوه قضاییه بود که مسئولیت هایی همچون رییس دادگاه‌های ویژه اصل ۴۹، رییس دادگاه عالی انتظامی قضات و مشاور ریاست قوه قضاییه را برعهده داشت.

مراسم تشییع و تدفین پیکر مرحوم نیری قرار است ساعت هشت صبح روز شنبه ۱۶ فروردین از مقابل مسجد ارگ تهران برگزار شود.

منبع: مشرق
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین