به گزارش عصر دنا، کمتر از یک ماه از آغاز ریاست دکتر «مهدی نوری پور» بر دانشگاه یاسوج می گذرد، اما ترکیب جدید هیئت مدیریتی این دانشگاه با انتقادها و ابهاماتی جدی روبه رو شده است.
بررسی های میدانی نشان میدهد انتصاب مدیران ارشد و میانی این دانشگاه نه بر پایه شایستگی های علمی و مدیریتی، بلکه بر اساس سهمیه بندی جغرافیایی و ارتباط با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه های تحت پوشش دانشگاه صورت گرفته است.
سهم هر نماینده در کرسی های مدیریتی به صورت رسمی قابل اثبات نیست ولی براساس شنيده ها و ارتباطات سیاسی یا فامیلی، گمانهزنی ها و شایعات در این خصوص را تقویت می کند.
محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد و دنا
دکتر مهدی نوری پور رئیس دانشگاه، قائمی اصل معاونت مالی و اداری و زمانی نژاد معاونت پژوهشی از نزدیکان محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی هستند.
برخی منابع آگاه در دانشگاه ادعا می کنند دکتر نوری پور نمی تواند به صورت مستقل در دانشگاه عمل کند و عملاً تصمیم گیری های کلان در دستان افراد پشت پرده متمرکز شده است.
بر اساس این گزارش دیگری، گفته می شود دکتر قائمی اصل به دلیل محدودیت های آئین نامه ای امکان احراز پست ریاست دانشگاه را نداشته و این موضوع بحث های داغی درباره «ریاست در سایه» و تمرکز قدرت در دستان معاونت اداری مالی به راه انداخته است.
غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت
دکتر پوران فر معاونت آموزشی و هاشمی عنا معاونت دانشجویی نیز گفته می شود از نزدیکان غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی می باشند.
حجت الاسلام محمد پوحد نماینده کهگیلویه بزرگ
ظریفی ریاست حوزه ریاست دانشگاه و دکتر نیکدل (با پیشینه همکاری با رییس اسبق دانشگاه، دکتر رمضانی) ریاست دانشکده علوم انسانی دانشگاه یاسوج نیز از نزدیکان محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی هستند.
جنجال انتصاب یک غیربومی با ارتباط خانوادگی
در میان این انتصاب ها، سمت معاونت فرهنگی به دکتر شریف زاده سپرده شده است. منابع آگاه در دانشگاه تأکید می کنند وی نه تنها غیربومی است، بلکه ارتباط نزدیکی با خانواده نماینده بویراحمد دارد. این موضوع انتقاد برخی از اساتید را درباره «تقدم روابط بر ضوابط» تشدید کرده است.
ادامه روند سهمیه بندی تا انتصابات پایانی
به گفته منابع داخلی دانشگاه، این تقسیم بندی و ابهامات تنها به مدیریت های ارشد محدود نمانده و در انتصاب های میانی و باقیمانده نیز ادامه خواهد داشت. این رویکرد واکنش تند بخشی از جامعه دانشگاهی را در پی داشته است؛ برخی اساتید این اقدام را «تحمیل سیاست زدگی بر فضای آکادمیک» توصیف کرده اند.
سکوت مسئولان و نگرانی از آینده
با وجود انتشار گسترده این شایعات در فضای علمی و دانشگاهی، مسئولان دانشگاه یاسوج تاکنون پاسخی رسمی به این انتقادها ندادهاند. دانشجویان و اساتید نگرانند که تداوم این روند، به کاهش کیفیت مدیریت آموزشی، تضعیف پژوهشهای علمی و ایجاد شکاف میان بدنه دانشگاه و مدیریت بینجامد.
بهرامی بخواد هم نمیتونه
خدا بهتون عقل بده
معاون اموزشی دانشگاه علوم پزشکی که نیرو روشنفکر بود و همطایفه ایشه!!
بهرامی زورس نرسید تغییرش بده و موندگار شد
درود بر مرد میدان عمل