امیرحسینی اظهار کرد: در این مدت ۵۴هزار و ۹۲۳ نفر در زیرساخت های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مانند هنل ها، مهمان پذیرها، اقامتگاه های بومگردی، مدارس طرح اسکان یا اردوگاه های اقامتی اقامت کرده اند.
وی بیان کرد: آبشار یاسوج،غارده شیخ پاتاوه،شلالدون باشت،بارگاه بی بی حکیمه (س)،تنگ سولک در بهمئی و آبشار کمردوغ شاهد بیشترین پذیزش گردشگر طی چند روز گذشته بوده اند.
امیرحسینی تصریح کرد: ۶۰ هزار اقلام معرفی جاذبه های گردشگری استان در جاذبه های گردشگرپذیر و ورودی شهرهای استان بین مسافران در حال توزیع است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت:۸۰غرفه صنایع دستی امسال در ورودی شهرهای استان همزمان با تعطیلات نوروز راه اندازی شده است.
امیرحسینی افزود: این بازارچه ها در ورودی مراکز شهرستان های ۹گانه کهگیلویه و بویراحمد راه اندازی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:همچنین پس از شب های قدر آیین های نوروزگاه در چهار نقطه استان برای گردشگران و مردم استان تدارک دیده شده است.
امیرحسینی عنوان کرد:آیین های نوروزگاه در شهرستان هایی مانند بویراحمد،گچساران،کهکیلویه و بهمیی اجرا خواهد شد.
وی ابراز کرد: در این جشن ها نحوه شادی های سنتی، آئین ها، آداب، رسوم و موسیقی محلی در هر منطقه بازسازی می شود که این امر نقش مهمی در آشنایی گردشگران با آداب و رسوم مقاصد گردشگری دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: افزون بر مدارس بیش از ۲ هزار تخت در قالب هتل،مهمان پذیر، اقامتگاه های بومگردی و سایر مراکز اسکان در مناطق مختلف استان آماده اسکان گردشگران است.
امیر حسینی افزود: کهگیلویه وبویراحمد به علت وجود ۲۸۰ جاذبه طبیعی، صدها جاذبه تاریخی از مقاصد مهم گردشگری در جنوب کشور به شمار می رود.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.