تاریخ انتشار:۱۶:۰۸ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

پایان هدر رفت بیش از هزار مترمکعب آب آشامیدنی در بویراحمد

عصر دنا: مدیرعامل شرکت آبفای کهگیلویه و بویراحمد گفت: با رفع شکستگی خط انتقال آب تنگ کناره در یاسوج ، جلوی هدررفت هزار و ۱۳۲ مترمکعب آب در روز گرفته شد .
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، رضا رضایی شامگاه سه شنبه در جمع اصحاب رسانه افزود: با رفع شکستگی خط انتقال آب در تنگ کناره یاسوج از کاهش هدر رفت آب و بهبود تأمین آب برای هزار و ۵۷۰ مشترک جلوگیری شد.

وی ادامه داد: عصر امروز عملیات تعویض و رفع شکستگی خط انتقال ۲۰ اینج ایستگاه تأمین آب تنگ کناره توسط تیم اتفاقات آبفای یاسوج آغاز شد.

مدیرعامل شرکت آبفای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت اجرای این عملیات، تاکید کرد: حجم بالای خاک دپو شده روی این خط انتقال باعث زمانبر شدن خاکبرداری و دسترسی به خط انتقال شده بود که طی هفته گذشته عملیات سنگین خاکبرداری و دسترسی به خط انتقال و دبی سنجی خط انتقال انجام و محل شکستگی شناسایی شد.

وی اضافه کرد: امروز با عملیات پنج ساعته شکستگی خط انتقال تنگ کناره رفع شد.

رضایی اضافه کرد: با انجام این عملیات تنش آبی در مناطق بلوار مطهری، تختی، شرف آباد دولت آباد و بنسنجان برطرف شد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.