کد خبر: ۲۹۸۶۵
تاریخ انتشار:۰۰:۴۹ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

امسال ۲۲۴ میلیون دلار صنایع‌دستی از ایران صادر شد

عصر دنا: وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: براساس آمار گمرک، امسال صادرات رسمی صنایع‌دستی ۲۲۴ میلیون دلار بوده و تقریبا به همین میزان نیز صادرات چمدانی انجام شده است.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی‌امیری روز چهارشنبه ۹ اسفند در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت در تلاش است موانع صادرات صنایع‌دستی را برطرف کند، یکی از مشکلات این چرخه پیمان‌سپاری ارزی بود که خوشبختانه با همکاری بانک مرکزی حل شد. همچنین موضوع بیمه هنرمندان صنایع‌دستی را پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه صنایع‌دستی در مسیر جدیدی قرار گرفته و آینده‌ای درخشان پیش رو دارد، افزود: رئیس شورای جهانی صنایع‌دستی، ایران را «بهشت صنایع‌دستی» نامیده است. این نشان می‌دهد که آثار هنرمندان ما از ارزش و جذابیت بالایی در سطح بین‌المللی برخوردار است.

صالحی امیری گفت: تقارن نوروز و رمضان در تاریخ ایران سابقه دارد. در گذشته نیز شاهد تلاقی عاشورا و چهارشنبه‌سوری بودیم و مردم با تدبیر خود، یک هفته زودتر این آیین را برگزار کردند. امسال نیز بدون نیاز به مداخله نهادهای دیگر، مردم شئونات ماه رمضان را رعایت کرده و در عین حال نشاط اجتماعی را حفظ خواهند کرد.

میزبانی یک‌هزار نوروزگاه در سراسر کشور

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از آمادگی اماکن تاریخی برای میزبانی و برپایی هزار نوروزگاه در سراسر کشور خبر داد و تاکید کرد: مردم ایران در طول تاریخ همواره نوروز و ماه مبارک رمضان را گرامی داشته‌اند.

صالحی امیری افزود: در هزار نقطه از کشور، اماکن تاریخی در قالب نوروزگاه‌هایی ضمن رعایت شئونات ماه رمضان، برای حضور مردم در لحظه تحویل سال و بازدید مردم در ایام تعطیلات در نظر گرفته شده است. این برنامه‌ها به‌صورت جدی اجرا می شود و از افطار تا سحر ادامه دارد.

منبع: ایرنا
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.