تاریخ انتشار:۱۴:۵۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

سایت پسماند شهرداری یاسوج طرح مطالعات مکان‌یابی ندارد!

عصر دنا: مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: سایت پسماند شهرداری یاسوج حتی دو برگ کاغذ طرح مطالعات مکان‌یابی ندارد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

تسنیم: فرزاد فرجزاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سایت پسماند دو پشته دشتروم نه بر اساس مطالعات بلکه از سر اضطرار انتخاب شده و در واقع مطالعاتی پشت این قضیه نبوده به گونه‌ای که دو برگ مطالعه نمی‌توانید، پیدا کنید و آن موقع که متولیان امر تصمیم گرفتند این مکان را انتخاب کنند شرایط اضطراری حاکم بود و به ناچار این نقطه را انتخاب کرده‌اند.

وی با اشاره به دلایل نبود مطالعه برای مکان یابی سایت پسماند دوپشته دشتروم عنوان کرد: مکان یابی سایت زباله در ارتفاع بیش از یک هزار و 500 متر نامناسب است و دو پشته دشتروم الان بیش از دو هزار متر است، متوسط ارتفاع یاسوج از سطح دریا 1880 متر بوده و سایت دو پشته دشتروم الان بیش از 2 هزار و 200 متر ارتفاع از سطح دریا دارد.

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه سایت پسماند دوپشته دشتروم از نظر مکان یابی ایراد وارد است زیرا جایی بوده که شیب دارد و به شدت نفوذ پذیر داخل خاک از نظر زمین شناسی است، ابراز کرد: ما دیگر در شرایط وضع موجود هستیم و باید ساماندهی کنیم و به گذشته برنگردیم که چه اتفاقی افتاده است.

وی یادآور شد: تکالیف زیادی متوجه شهرداری یاسوج بوده که نباید کم کاری کنند یلکه به جد ورود کرده و اقدامات لازم را انجام دهند، زیرا با وضعیت مدیرتی که بر دو پشته دشتروم حاکم بوده، یک تهدید اساسی برای شهر یاسوج بوده و محیط زیست،  شهرداری یاسوج و مجموعه وزارت کشور دنبال این هستیم موضوع را حل کنیم، اما شهرداری یاسوج بیش از همه مؤثر است و بدون تعارف باید اساسی‌تر ورود کند و اقدامات لازم را انجام دهد.

مدیرکل دفتر امور شهری استانداری کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: سرمایه‌گذاری آمد و کارخانه بازیافت راه اندزای شد، چند روزی کار کرد اختلافاتی با شهرداری پیدا کرد و سرمایه‌گذار از این پروژه کنار رفت و مطالباتش را دریافت کرد و کارخانه 60 تا 70 میلیارد تومانی تحویل شهرداری شد، ولی کار نمی‌کند، چرا کار نمی‌کند، ایراد از شهرداری است.

فرج زاده اضافه کرد: اولین اقدام این است شهرداری از نیروهای خودش شروع کند شما هر کامیون را در مسیر دو پشته دشتروم ببنید شاهد این خواهد بود که چندین گونی به آن آویزان است و در واقع تفکیک از مبدا توسط پاکبانان انجام می‌شود و با این شرایط کارخانه چه پسماندی را باید تفکیک کند، زیرا کارخانه مواد و متریالی را باید تفکیک کند که در یاسوج از مبدأ توسط پاکبانان شهرداری تفکیک شده است.

وی با اشاره به اینکه افراد دیگری غیر از پاکبانان شهرداری نیز این اقدامن غیر قانونی را انجام می‌دهد که نیازمند ورود قاطع شهرداری و دیگر متولیان امر است، تاکید کرد: مجموعه دولت خاصه استاندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و ... همه پیگیر هستند این زنجیره تکمیل شود، زیرا بازیافت به تنهایی معضل یاسوج را حل نمی‌کند کاری که الان کارگران انجام می‌دهند کارخانه انجام می‌دهد.

فرج زاده خاطرنشان کرد: در کنار این ما سیستمی نیاز داریم به نام  کارخانه کامپوست، که مواد غیر فلزی و کیسه‌های پلاستیکی جمع اوری شده را تفکیک کند و تبدیل به کمپوست شوند که خیلی موثر و فروش خوبی دارد و برای این مهم وزارت کشور 80 میلیارد تومان برای شهرداری یاسوج اختصاص داده است.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.