کد خبر: ۲۹۶۹۳
تاریخ انتشار:۱۴:۱۸ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌ نوروز بدون افزایش قیمت

عصر دنا: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری از مخالفت با افزایش ۲۰ درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های نوروزی خبر داد و گفت: طی یکسال اخیر ۱۰۰۰ اتوبوس از ناوگان مسافری خارج شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

احمدرضا عامری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های نوروزی از فردا اول اسفندماه 1403، اظهار کرد: حدود 6500 اتوبوس در این ایام به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.

وی ادامه داد: 5 سال قبل حدود 16500 دستگاه اتوبوس فعال در ناوگان جاده‌ای داشتیم که این تعداد با  رشد منفی بیش از 150 درصدی به 6500 دستگاه کاهش یافته است.

وی با یادآوری این‌که در ایام نوروز 1403 تعداد اتوبوس‌های ناوگان جاده‌ای 7500 دستگاه بود، گفت: به دلیل نرخ کرایه‌های پایین، مالکان اتوبوس دیگر علاقه‌ای به حضور در بخش حمل‌ونقل مسافری ندارند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری کشور با اشاره به مخالفت سازمان راهداری با افزایش 20 درصدی قیمت بلیت اتوبوس در پیش‌فروش نوروز 1404، گفت: در ایام نوروز، اتوبوس‌ها یک سر خالی تردد می‌کنند، به همین دلیل همیشه در این ایام نرخ کرایه حدود 20 درصد افزایش می‌یابد. اگر اینچنین نشود مالکان اتوبوس دیگر برای خدمات‌رسانی رغبت چندانی ندارند.

عامری بیان کرد: قیمت بلیت گران‌ترین مسیر ما حدود 500 هزار تومان است، می‌خواهیم در ایام نوروز این بلیت 600 هزار تومان شود تا بخشی از افزایش هزینه‌های ناشی از تردد یک سر خالی را جبران کند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.