تاریخ انتشار:۰۹:۱۴ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

لایحه حمایت جامع از سالمندان در حال تصویب نهایی در هیات دولت است

عصر دنا: رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: لایحه حمایت جامع از سالمندان در حال تصویب نهایی در هیات دولت است و و پس از تصویب تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، سید جواد حسینی شامگاه شنبه در نخستین جلسه شورای سالمندی استان ها در کهگیلویه وبویراحمد افزود: همچنین به زودی برش استانی سند جامع سالمندی در همه استانها تدوین خواهد شد.

وی با بیان اینکه سند جامع حمایت از سالمندان در استانها ۱۰ شاخص مهم دارد، گفت: یکی از اولویت های مهم سازمان بهزیستی کشور به عنوان یک مسأله اصلی دولت چهاردهم حمایت همه جانبه از سالمندان است.

او گفت: باید بپذیریم که موضوع سالمندی در کشور مورد غفلت واقع شده است.

حسینی یادآور شد: در همین راستا نیز جلسه شورای سالمندان از هفته آینده با حضور رئیس جمهور برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: به دلیل اهمیت موضوع موج سالمندی در کشور این شورا با حضور و ریاست شخص رئیس جمهور برگزار می شود.

حسینی به آمارهای جمعیتی اشاره کرد و افزود: هم اینک ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند و پیش‌بینی می‌شود که در سال ۱۴۳۰، ایران به یکی از سالخورده‌ترین کشورهای دنیا تبدیل شود. در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۳۱۵۳ نفر از سالمندان معلول مرد و ۲۰۲۹ زن سالمند سرپرست خانوار وجود دارد.
وی تأکید کرد: باید برای سالمندی فکری کنیم، زیرا هرچه به سمت جمعیت سالخورده‌تر پیش برویم، نشان‌دهنده افزایش امید به زندگی است. اما این امر نیازمند تفکر و چاره‌اندیشی است.

جمعیت سالخورده ایران، جمعیتی چندلایه و چندوجهی است که شامل افرادی با معلولیت، زنان سرپرست خانوار و بیماران می‌شود.

اگر ما برای سالمندی برنامه‌ریزی نکنیم، این دوره از زندگی می‌تواند با بحران‌های جدی همراه باشد.


حسینی در ادامه به اهمیت دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: سالمندی می‌تواند به‌عنوان یک دوره سازنده و اقتصادی تلقی شود.

این دوره فرصتی است که سالمندان می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی بپردازند و به رشد اقتصاد کشور کمک کنند.

سالمندانی که مهارت‌های لازم را دارند، نیازی به آموزش مجدد ندارند و می‌توانند در مشاغل خرد و سبک فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: باید برای سالمندی فکری کنیم، زیرا هرچه به سمت جمعیت سالخورده‌تر پیش برویم، نشان‌دهنده افزایش امید به زندگی است. اما این امر نیازمند تفکر و چاره‌اندیشی است.

جمعیت سالخورده ایران، جمعیتی چندلایه و چندوجهی است که شامل افرادی با معلولیت، زنان سرپرست خانوار و بیماران می‌شود. اگر ما برای سالمندی برنامه‌ریزی نکنیم، این دوره از زندگی می‌تواند با بحران‌های جدی همراه باشد.»
حسینی در ادامه به اهمیت دوره سالمندی اشاره کرد و گفت: «سالمندی می‌تواند به‌عنوان یک دوره سازنده و اقتصادی تلقی شود. این دوره فرصتی است که سالمندان می‌توانند به فعالیت‌های اقتصادی بپردازند و به رشد اقتصاد کشور کمک کنند. سالمندانی که مهارت‌های لازم را دارند، نیازی به آموزش مجدد ندارند و می‌توانند در مشاغل خرد و سبک فعالیت کنند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.