به گزارش عصر دنا، نشست شورای آرد و نان شهرستان لنده با حضور نادیا صداقت مدیرکل امور اقتصادی استانداری ،فرماندار شهرستان لنده و معاونت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان برگزار شد.
سید یاسین علویانسوق در این نشست در تشریح راههای ساماندهی و مدیریت کالای استراتژیک آرد اظهار کرد: ارتقاء سطح دانش فنی و تخصصی متصدیان واحد صنفی خبازی که منتج به نتیجه کاهش محسوس ضایعات نان و افزایش زمان نگهداری نان میشود یک راهکار است.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه،چرام و لنده گفت: یک خانوار پنج نفره که با هشت قرص نان سبد مصرفی آن در یک وعده غذایی اشباع میشود چون نان خریداری شده ضایعات و افت دارد مجبور است حداقل پانزده قرص نان خرید نماید.
علویانسوق با بیان اینکه حذف حدود صنفی در قانون نظام صنفی به معنی اینکه برای اخذ پروانه کسب در رسته خبازی هیچ محدودیت صنفی ندارد، افزود: بهتر است قانون در زمینه حذف حدود صنفی بین واحدهای صنفی معمولی و واحدهای صنفی که آرد مصرف می نمایند قائل به تفصیل باشیم.
وی، فرسوده ،کهنه و مستهلک بودن دستگاهها را از عوامل کیفیت نان خواند و گفت که اتخاذ سیاست حمایتی اعطاء تسهیلات به منظور تجدید تجهیزاتی توصیه می شود.
علویانسوق اتخاذ تدابیر سیاسی و نظارتی و استمداد از یگانهای نظامی و انتظامی به منظور جلوگیری از عرضه خارج از شبکه آرد را از دیگر راهکارها اعلام کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه وقوع تخلف صنفی نیاز به عنصر مادی دارد ،متصدی واحد صنفی خبازی متخلف به سهولت می تواند با سیستم نانینو با تراکنشهای زیاد از کارتهای عابر بانک جمع آوری شده ،عنصر مادی تخلف را از بین ببرد و درنتیجه ضمن اینکه متخلف محسوب نشود اضافه پخت هم دریافت کند.