تاریخ انتشار:۱۸:۴۸ - ۲۵ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت در سفر امروز معاون رئیس جمهور به استان تخصیص منابع مالی پروژه های اصلی استان پیگیری می شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، امروز سه شنبه 25 دی ماه همزمان با « میلاد مولود کعبه حضرت امام علی (ع) و روز پدر»، سید حمید پورمحمدی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان سفر کرد.

پورمحمدی در فرودگاه گچساران مورد استقبال گرم و صمیمی یدالله رحمانی استاندار و غلامرضا تاجگردون نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت و سپس از چند پروژه مهم این شهرستان بازدید کرد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه سفر به استان با عزیمت به یاسوج با آیت اله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرد.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد در دیدار پورمحمدی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در استان که نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند با تبریک« میلاد امام علی(ع) و روز پدر»،گفت: پیش از سفر امروز پورمحمدی به استان به همراه مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی چندین جلسه در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار و پروژه های استان از جمله در حوزه آب و راه بررسی و دستوراتی در این زمینه داده شد.

وی عنوان کرد: نتایج برگزاری این جلسات و دیدارها علاوه بر تامین منابع طرح ها و پروژه های مهم در بخش های مختلف در ماده 23 که طرح ها و پروژه ها گره هایی داشتند، تاثیر گذار بوده و برای رفع مشکلات کلی آنها ، قدم های موثری برداشته شده است.

رحمانی عنوان کرد: امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با حضور سید حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، مسائل پروژه های استان مطرح و در این زمینه تصمیم گیری می شود.

استاندار تصریح کرد: همچنین شرکت هواپیمایی ماهان در ادامه مشارکت سرمایه گذاری در نقاط مختلف کشور از گچساران بازدیدی داشتند و به دنبال فراهم شدن زمینه سرمایه گذار در این شهرستان هستند.

پورمحمدی در ادامه سفر یک روزه خود به کهگیلویه وبویراحمد با حضور بر قبر شهید گمنام در محوطه استانداری و ادای احترام به مقام شامخ شهدا از پروژه ساختمان جدید استانداری که در دست اجراست بازدید کرد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور امروز با حضور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه کهگیلویه وبویراحمد، مسائل و مشکلات مالی این استان مورد بررسی قرار می گیرد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.