تاریخ انتشار:۰۶:۵۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: در راستای صیانت از محیط زیست و تقویت حس مسئولیت پذیری کودکان، محیط زیست و کانون پرورش فکری کودکان تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
با هدف فراهم آوردن زمینه‌ی آشنایی و توجه کودکان و نوجوانان عضو کانون به مسائل زیست محیطی و تقویت حس مسئولیت پذیری دانش آموزان و نونهالان، تفاهمنامه همکاری مشترک در ۹ ماده و ۲۹ بند به امضاء رسید. 
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گفت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های دو طرف برای ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ صیانت از محیط‌ زیست، گسترش همکاری‌های مشترک و اجرای مفاد این تفاهم‌نامه از طریق تقویت و توانمندسازی نسل کودک و نوجوان در حوزه پاسداشت محیط‌ زیست، از موضوع‌های محوری این تفاهم نامه است.
عبدال دیانتی افزود: غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان با فعالیت‌های زیست‌محیطی، ایجاد بستر‌های مناسب برای حضور حداکثری مربیان و اعضا در ویژه برنامه‌های زیست محیطی و ارائه مشاوره‌های علمی-تخصصی در طراحی و تولید محتوای رسانه‌ای آموزشی برای توسعه و راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست در مراکز فرهنگی هنری موضوعات این تفاهمنامه است. 
مدیرکل کانون پروزش فکری کودکان و نوجوانان استان هم گفت: همکاری با کانون برای نیاز سنجی، تعیین اهداف و تهیه محتوای آموزشی با رویکرد زیست‌محیطی، اعزام کارشناسان خبره برای ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز‌های کودکان و نوجوانان و درعین‌حال، همراهی در ایجاد تشکل‌های دوستدار محیط زیست و تسهیل در امر بهره‌گیری کارکنان و اعضای کانون از امکانات تخصصی محیط زیست در این تفاهمنامه عملیاتی می شود.
سلیمان شهبازی افزود: این تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک یک ساله و با صلاح‌دید دو طرف قابل‌تمدید است.
مشارکت کودکان در حفظ محیط زیست
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.