تاریخ انتشار:۱۲:۰۰ - ۰۹ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: مراسم معارفه ۴۵ نفر ازپزشکان متخصص جدید در رشته مختلف با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین جابری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر شهامت معاون درمان، دکتر قادری معاون آموزشی و مهندس پورهاشمی رئیس حوزه ریاست، روسای شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان های استان و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
به گزارش عصر دنا؛دکتر شهامت معاون درمان دانشگاه در جلسه معارفه پزشکان متخصص ضمن خیر مقدم به پزشکان جلیل الورود به استان گفت: براساس نیاز سنجی بیمارستان های تابعه دانشگاه و تعهد خدمتی بودن این پزشکان ،۴۵ نفر از متخصصین در رشته های زنان،ارتوپدی،داخلی،رادیولوژی،گوش حلق و بینی، جراحی مغز و اعصاب، پاتولوژی، پوست،قلب و عروق، بیهوشی،جراحی عمومی، اورولوژی، چشم، رادیوانکولوژی، روانپزشکی، طب اورژانس و اطفال به استان کهگیلویه و بویراحمد اختصاص و وارد چرخه درمان استان شدند.
 
دکتر شهامت نیز با اشاره به مهمان نوازی و خونگرمی مردم شریف استان کهگیلویه وبویراحمد به ویژه در استقبال از پزشکان تصریح کرد:مسئله توزیع مکانی با توجه به تفاهمی که بین همکاران وجود داشت انجام شد و  بحث مسکن پزشکان نیز بررسی و نیاز ها برطرف و دغدغه مالی عزیزان نیز برطرف خواهد شد.
 
وی نیز افزود؛ خوشبختانه استان کهگیلویه وبویراحمد در زمینه توزیع پزشکان مشکلی نداره و تلاش می شود در برخی رشته ها اگر کمبودی وجود داشته باشد نیز آنها را برطرف کنیم.
 
 
حجت السلام والمسلمین دکتر جابری مسئول  دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه در گذشته سیستم بهداشت و درمان مناسبی در کشور وجود نداشت گفت: چند دهه پیش  به دلیل نبود پزشکانی متخصص از پزشکان دیگر کشور ها مانند هندوستان، فیلیپین و پاکستان  پزشک وارد می کردیم.
 
وی گفت: بعد از انقلاب در  پزشکی  و بهداشت پیشرفت‌های زیادی داشته‌ایم و بیمارستان های کشور به قطب حراجی تبدیل شده اند و توریسم پزشکی در کشور داریم  که این را مرهون زحمات پزشکان حاذق کشور عزیزمان هستیم.
 
در این نشست دکتر سجاد قادری معاون آموزشی دانشگاه گفت: ۲۵۵۰ دانشجو در ۳۲ کد رشته تحصیلی در ۵ دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت و علوم تغذیه، دندانپزشکی و پرستاری در حال تحصیل و در ۶ رشته تحصیلی بیهوشی، اطفال ،زنان، داخلی و جراحی که حدود ۹۳ رزیدنت با تمام کمبودهایی که وجود دارد در حال آموزش در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هستند.
 
معاون آموزشی دانشگاه افزود:  علی رغم اینکه  استان کهگیلویه وبویراحمد منطقه محرومی است ولی وضعیت استادان و هیئت علمی خیلی خوب است که ۲۳۱ هیئت علمی ،۱۹ استاد تمام، ۴۴ دانشیار و حدود ۱۳۸ استادیار داریم که در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مشغول خدمت رسانی و آموزش هستند.
 
وی تصریح کرد:  در حوزه آموزش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تنها دانشگاه هستیم که هیچ مطالبه آموزشی از لحاظ مالی نداریم  و نسبت به خیلی از دانشگاه‌های کشور حق التدریس به اعضای هیئت  علمی بالینی پرداخت نمی‌کنند اما در حوزه آموزش در دانشگاه مطالبات حق التدریسی و آموزشی به موقع پرداخت می شود.
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.