تاریخ انتشار:۰۶:۵۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: سامانه جدید بارشی از روز شنبه ۸ دیما وارد کهگیلویه و بویراحمد می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

کارشناس اداره کل هواشناسی استان با اعلام هشدار سطح زرد، از در راه بودن بارش باران و برف به این استان خبر داد.

حسامیان با اشاره به جزئیات این سامانه بارشی گفت: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی جو استان در فردا جمعه قسمتی ابری به تدریج افزایش ابر و در اواخر وقت احتمال بارش پراکنده در ارتفاعات پیش بینی می‌شود.

وی افزود: روز شنبه عبور موج اول بارشی از استان موجب شرایط ناپایدار بارشی در برخی از مناطق استان و بارش باران و برف گاهی رعد و برق و وزش باد را در پی خواهد داشت.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اضافه کرد: موج دوم بارشی هم از روز دوشنبه کهگیلویه و بویراحمد را تحت تاثیر قرار خواهد داد که به لحاظ شدت و گستره مکانی و بارش از موج اول شدیدتر خواهد بود.

حسامیان اضافه کرد: به لحاظ دمایی ماندگاری هوای سرد تا روز جمعه تداوم دارد و از روز شنبه دمای کمینه افزایش خواهد یافت.

وی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته شهر لنده با بیشینه دمای ۲۱.۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهر یاسوج با کمینه دمای منفی ۲.۴ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بوده‌اند.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.