تاریخ انتشار:۱۴:۰۳ - ۳۰ آذر ۱۴۰۳
عصر دنا: در آستانه میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) استاندار با تعدادی از جانبازان بالای ۷۰ درصد دیدار و گفتگو کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصردنا، یداله رحمانی در این دیدار گفت: رشادت‌ها و زحمات جانبازان و ایثارگران باید برای مردم به‌ویژه نسل جوان بازگو شود.

استاندار افزود: شهدا و جانبازان حق بزرگی به گردن مسئولان دارند و امیدواریم بتوانیم با خدمت صادقانه به مردم، ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.

وی خواستار حل مشکلات و دغدغه‌های جانبازان و ایثارگران شد و یادآور شد: خانواده‌های شهدا و ایثارگران سرمایه اصلی کشور هستند و اگر امروز کشورمان با وجود همه فشارها، تهدیدها و تحریم‌ها سر پا ایستاده و سربلند و سرافراز در دنیا به مسیر خود ادامه می‌دهد به برکت وجود این افراد است.

وی تصریح کرد: شناسایی مشکلات جانبازان و ایثارگران و یافتن راهکارهایی مناسب برای رفع این مشکلات از مهمترین اولویت های کاری مدیران است و با جدیت آن را دنبال می کنیم، نهادهای مسئول هم همت خود را برای برای رفع مسائل جانبازان و ایثارگران به کار گیرند.

وی تبیین و نهادینه‌سازی فرهنگ دفاع مقدس را در جامعه امروز ضروری خواند و افزود: برای انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به نسل جوان و تبیین رشادت‌های رزمندگان‌ اسلام در دوران جنگ تحمیلی باید همه دستگاه‌ها و نهادها پای کار بیایند.

رحمانی با بیان اینکه شهدا و جانبازان برای دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جانفشانی کرده و استقلال و آزادگی را به ارمغان آوردند، تصریح کرد: امروز به مدد الهی و به برکت ایثار و رشادت شهدا و جانبازان و با رهبری مقام معظم رهبری، ایران اسلامی در اوج عزت و اقتدار قرار دارد.

وی با بیان اینکه، قشری عزیزتر از جانبازان و ایثارگران نداریم، گفت: همه مسئولان استانی موظف به پیگیری و رفع مشکلات جانبازان و ایثارگران و خانواده‌های آنها هستند.

به گفته استاندار حل نيازها و رسيدگی به مطالبات ايثارگران و جانبازان يک وظيفه دينی و انقلابی است و همه باید برای حل مسائل آنان تلاش کنند.

وی در تماس تلفنی با رئیس برنامه و بودجه استان خواستار تامین اعتبار مجتمع توانبخشی ایثارگران شد و گفت: این پروژه سال‌ها است که آغاز شده است که می‌طلبد هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود.

در این نشست پیگیری مشکلات مربوط به بحث درمان، مسائل ورزشی و اشتغال فرزندان جانبازان ، وضعیت مبلمان شهری یاسوج و مسائل زیارتی جانبازان بالای 70 درصد هم مورد بررسی قرار گرفت.
پایان پیام/

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.