به گزارش عصر دنا، معاون امور جنگل سازمان منابع طبیعی کشور با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد این جنگل ها دارای فرم شاخه زاد هستند افزود: زادآوری جنسی (زادآوری حاصل از بذر) در جنگل های زاگرس بسیار ناچیز و در حد صفر است و درختان دانه زاد به طور عمده به سن پیری و دیر زیستی رسیده اند.
شعبانیان ابراز کرد: جهت حفظ و مدیریت جنگل ها برنامه مدیریت مشارکتی یا جنگلداری اجتماعی را در دستور کار داریم که با مشارکت مردم صورت خواهد گرفت.
وی افزود شناسایی ظرفیت ها و پتانسیل مناطق، شناسایی نیازهای مردم و سپس نیازهای دولت و سازمان را از عوامل موثر بر تهیه طرح و برنامه ریزی برای اجرای جنگلداری مشارکتی برشمرد.
از دیگر برنامه های این سفر بازدید از پایگاه اطفاء حریق فیروزآباد یاسوج بود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد با اظهار امیدوار یاز حمایت مسئولین بیان کرد: تکمیل و تجهیز این پایگاه اطفاء حریق و استقرار بالگرد در فصل گرم سال، می تواند سرعت عمل مقابله با آتش سوزی های جنگل های استان و منطقه را افزایش دهد.
شعبانیان معاون جنگل سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در بازدید از طرح های نهال کاری و نهالستان شهرستان دنا گفت: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و تولید و کاشت نهال های بومی و سازگار با منطقه امری ضروری است که امیدواریم به خوبی در استان ادامه دار باشد.
این بازدیدها با حضور مسجدی و خلج نمایندگان سازمان مدیریت و برنامه ریزی، شعبانیان و بیگلر بیگی از سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و همچنین مسئولان استانی این دو سازمان انجام شد.