به گزارش پایگاه خبری عصر دنا، مسئول تجسمی حوزه هنری این استان گفت: این کارگاه طراحی پوستر با حضور ده تن از هنرمندان گرافیست هم استانی برگزار شد.
عبدالرسول شریفی هدف از برگزاری این کارگاه را طراحی پوستر شهدای اخیر حادثه بالگرد رئیس جمهور و همراهانش عنوان کرد و افزود: آثار طراحی شده چند روز آینده در فضای مجازی منتشر و در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.