به گزارش پایگاه خبری عصر دنا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد.
امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظاممند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت میتواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید.
درخشان اظهار داشت:این چنین برنامههایی میتواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان میتواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیمگیریهای کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد.
رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد میتواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاسهای قرآن، ارائه تسهیلات، بهرهمندی اتحادیههاو تشکلهای قرآنی و همچنین هیئتهای رسیدگی به صدور مجوزهای قرآنی میتواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد.
مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیتهای موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه میباشد.
درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.