یادداشت دریافتی: حضور محمد بهرامی در انتخابات مجلس شورای اسلامی، داستانی تکراری و البته قابل تأمل است. او که برای چهارمین بار پا به عرصه انتخابات میگذارد، گویی طلسم شکست را به جان خریده و بیتوجه به ناکامیهای گذشته، امید به پیروزی را در دل خود زنده نگه میدارد.
20 سال تبلیغات، بدون ثمر
بهرامی حدود 20 سال است که در میدان سیاست و تبلیغات حضور فعال دارد. او از هر فرصتی برای معرفی خود و برنامههایش استفاده میکند، از سخنرانی در جمعهای کوچک و بزرگ گرفته تا حضور در رسانهها و فضای مجازی. اما این تلاشها تاکنون ثمر ثمربخشی نداشته و او در تمام ادوار گذشته، طعم تلخ شکست را چشیده است.
شباهت به محسن رضایی
شاید با شنیدن نام "محسن رضایی" به یاد نامزد پر و پا قرص انتخابات ریاست جمهوری بیفتید. اما این بار، منظور ما نه آن محسن رضایی معروف، بلکه "محسن رضایی بویراحمد" است.
شاید بتوان محمد بهرامی را از این نظر با محسن رضایی، نامزد پر و پا قرص انتخابات ریاست جمهوری مقایسه کرد. هر دو چهره، علاقه وافری به حضور در عرصه انتخابات دارند و هر دو بارها طعم شکست را چشیدهاند. اما تناقضی در این میان وجود دارد.
محسن رضایی با وجود شکستهای پیاپی، همواره از پای ننشسته و با عزمی راسخ، مبارزه را ادامه داده است. او این خصلت را به عنوان نمادی از پایداری و تعهد به آرمانهای خود معرفی میکند. اما در مورد محمد بهرامی، این تناقض به وضوح مشاهده میشود.
او که در طول 20 سال گذشته، بارها ناکامی را تجربه کرده، هنوز نتوانسته است از اشتباهات خود درس بگیرد و استراتژی انتخاباتی خود را تغییر دهد. به نظر میرسد بهرامی بیشتر به دنبال جلب توجه و مطرح شدن در رسانهها است تا پیروزی در انتخابات.
محمد بهرامی، به دلیل حضور مداوم در انتخابات، به "محسن رضایی بویراحمد" معروف شده است. همانطور که محسن رضایی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، به عنوان کاندیدای همیشگی شناخته میشود، بهرامی نیز در بویراحمد، این عنوان را به خود اختصاص داده است.
حضور بهرامی، فرصتی برای نوگرایی یا مانعی در برابر آن؟
حضور مداوم محمد بهرامی در انتخابات، انتقاداتی را به همراه داشته است. برخی معتقدند که او با این کار، فقط فضا را برای افراد جدید و ایدههای نو مسدود میکند. وی حتی به هم تیمی های خود نیز اجازه حضور و شکوفایی نداده است و همواره مانع حرکت های بزرگ از یاران خود شده است.
همچنین عدهای دیگر، بهرامی را متهم به فرصتطلبی و سوءاستفاده از احساسات مردم میکنند. آنها میگویند که او با وعدههای پوچ و عوامفریبی، به دنبال کسب آرای مردم است، در حالی که هیچ برنامهای برای تحقق آنها ندارد. او هر چند خود را اصلاحطلب می داند اما در طی 20 سال گذشته هیچ اصلاحطلب شناسنامه داری از او حمایت نکرده است. گویی ایشان را به عنوان اصلاحطلب قبول ندارند.
انتخابی عاقلانه، در گرو هوشیاری مردم
حضور محمد بهرامی در انتخابات مجلس، بار دیگر این سوال را مطرح میکند که چرا برخی افراد علیرغم ناکامیهای پیاپی، هنوز از حضور در عرصه انتخابات دست نمیکشند؟
آیا این افراد به دنبال خدمت به مردم هستند یا منافع دیگری در سر دارند؟
پاسخ به این سوال، به عهده مردم فهیم و بصیر بویراحمد، دنا و مارگون است. آنها باید با هوشیاری و دقت نظر، فردی را به عنوان نماینده خود انتخاب کنند که علاوه بر تعهد و تخصص، برنامههای واقعبینانه و قابل اجرایی برای حل مشکلات و معضلات جامعه داشته باشد.
با توجه به شرایط کنونی بویراحمد و مشکلات و ناترازی های آن با سایر استانها در توسعه و خدمات، اکنون نیازمند انتخاب و تعیین نماینده ای همسو با دولت و مجلس هستیم تا با همکاری و جلب نظر ایشان، اندکی از این ناترازی ها را جبران نماییم. آیا با انتخاب جناب بهرامی می توانیم ذره ای مطالبات کشوری داشته باشیم و آیا در صورت مطالبه چیزی عایدمان می شود؟
همین طرز فکر ها در سطح کلان باعث عقب ماندگی کشور از پیشرفت شده. تفکر شما خدمت نیست، شما دنبال حزب و جناح بازی هستید
نتیجه تفکر جناحی و حزبی در ۴۵ سال گذشته چیزیه که الان میبینیم، مردمی مضطرب و ناامید، اقتصادی فلاکت بار
امثال شماها بدهکارترین مردم در قیامت خواهید بود
حزب و جناح یعنی نابودی جامعه
یعنی فساد و طمع
یعنی بکارگیری افراد همفکر ناشایست
یعنی حذف افراد توانمند
یعنی همه چیز مال ماست
بس است دیگر، بس است
(اصلاح طلب و اصولگرا هم نداره, یکی از یکی بدتر و مضرتر)
بهرامی محبوب هست حتی برای مخالفین
روشنفکر 51000 رای
منتظریان 46000 رای
سایر کاندیدا 20000 رای
یادداشت کنید تا 12 اسفند
مطمین باشید که دکتر بهرامی با اختلاف پیروز انتخابات خواهد بود
دکتر خرامین ۴ سال مدیر نمونه کشوری شده
کدوم یک از افرادی که نام بردی در پست و مقامی که داشتن تونستن به این عنوان برسند؟؟؟
یه چهره ی بین المللی رو با کسایی که در همه دوران خدمتی باری از دوش مردم برنداشتن و بار بهش اضافه کردن مقایسه میکنی؟؟؟
بدور از تعصب پای صحبت های همه نامزد ها بشین تا پی ببری که کدوم یک اشراف کامل به مشکلات این شهرستان و حتی استان داره.
هر چه تعصب قوم و قبیله، حزب و جناح رو کشیدیم دیگه کافیه
در همه ادوار گذشته همیشه تعصب کور کورانه داشتیم و هیچ وقت یک چهره ی علمی و توانمند رو انتخاب نکردیم، بهتر بگم نبود که انتخاب کنیم.
دوستان ادعای مدیریت طولانی حتی در پست های وزارت خانه ای دارن یه عده در شهرستان پست کلیدی داشتن، ازشون بپرسید چه خدمتی به مردم کردن؟ اعلام کنن خدماتشون رو؟ کسی که بعد از این همه بودن در پست دولتی نتوانسته خدمت قابل عرضی داشته باشد خیالتان راحت هرگز نمیتواند کاری انجام دهد.
دکتر خرامین کار کردن که مدیر نمونه کشوری شدن تمام.
ب فکر نان باشید که خربزه آبه