عصر دنا- زینب خوش اندیش: معاون سیاسی _امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اخیرا در گفتوگو با رسانهها به بیان راهبردهای برگزاری انتخابات بیطرفانه اشاره کرد. سخنان سیدجواد هاشمی در مورد برگزاری انتخابات سالم در این استان، در مجموع قابل قبول است. وی بر ضرورت برگزاری انتخاباتی آزاد، منصفانه و با حضور حداکثری مردم تاکید کرده است. همچنین، وی اعلام کرده است که با هرگونه تخلف انتخاباتی برخورد خواهد شد. با این حال، برخی از نکات در سخنان معاون استاندار قابل نقد است.
عدم شفافیت در مورد نحوه چینش اعضای هیات اجرایی انتخابات: معاون استاندار گفته است که اعضای هیات اجرایی انتخابات از گرایشهای سیاسی متفاوتی برخوردار خواهند بود و امکان یکجانبهگرایی وجود ندارد. اما وی هیچ توضیحی در مورد نحوه چینش این اعضای هیات اجرایی ارائه نکرده است. این عدم شفافیت، احتمال بروز شائبههای عدم بی طرفی را افزایش میدهد.
عدم توجه به نگرانیهای مردم در مورد جانبداری فرمانداران از برخی کاندیداها: معاون استاندار گفته است که فعالیتهای فرمانداران را رصد میکند و با هرگونه تخلف برخورد خواهد شد. اما وی هیچ اقدامی برای رفع نگرانیهای مردم در مورد جانبداری فرمانداران از برخی کاندیداها انجام نداده است. این نگرانیها، به ویژه در مورد فرماندارانی که در انتخاباتهای گذشته از برخی کاندیداها حمایت کردهاند، وجود دارد.
عدم توجه به نقش مردم در برگزاری انتخابات سالم: معاون استاندار در سخنان خود، بیشتر به نقش نهادهای دولتی در برگزاری انتخابات سالم اشاره کرده است. اما وی به نقش مردم در این زمینه توجه چندانی نکرده است. مردم میتوانند با حضور حداکثری در انتخابات، نظارت بر روند برگزاری انتخابات و گزارش هرگونه کج روی به مراجع ذیصلاح، به برگزاری انتخابات سالم کمک کنند.
عدم توجه به عوامل زمینهساز کمک غیرمعمول به یک نامزد: معاون استاندار در سخنان خود، تنها به تخلفهای انتخاباتی اشاره کرده است. اما وی به عوامل زمینهساز چالش انتخاباتی، مانند عدم شفافیت در نحوه انتخاب اعضای هیات اجرایی و جانبداری برخی از مسئولان از برخی کاندیداها، توجه چندانی نکرده است. توجه به این عوامل زمینهساز، میتواند به کاهش احتمال بروز طرفداری انتخاباتی کمک کند.
عدم ارائه راهکارهای مشخص برای برگزاری انتخابات سالم: معاون استاندار در سخنان خود، تنها به تاکید بر ضرورت برگزاری انتخابات سالم اکتفا کرده است. اما وی راهکارهای مشخصی برای برگزاری انتخابات سالم ارائه نکرده است. ارائه راهکارهای مشخص، میتواند به افزایش اعتماد مردم به برگزاری انتخابات سالم کمک کند.
در اینجا برخی راهکارهای پیشنهادی برای رفع این نواقص و کاستیها مطرح میشود:
شفافیت در مورد نحوه چینش اعضای هیات اجرایی انتخابات: معاون استاندار باید توضیح دهد که اعضای هیات اجرایی انتخابات بر چه اساس و با چه معیارهایی انتخاب خواهند شد. این شفافیت، میتواند به کاهش شائبههای تخلف کمک کند.
اقدام برای رفع نگرانیهای مردم در مورد جانبداری فرمانداران از برخی کاندیداها: معاون استاندار باید با فرماندارانی که نگرانیهای مردم در مورد جانبداری آنها را برطرف نکردهاند، برخورد کند. این برخورد میتواند به کاهش نگرانیهای مردم و ایجاد فضایی سالم برای برگزاری انتخابات کمک کند.
اعمال برخوردهای قاطع با هرگونه تخلف انتخاباتی: این برخوردها، میتواند به ایجاد فضایی سالم برای برگزاری انتخابات کمک کند.
آموزش مردم در مورد حقوق و وظایف خود در انتخابات: این آموزشها، میتواند به افزایش مشارکت مردم در انتخابات و نظارت بر روند برگزاری انتخابات کمک کند.
در مجموع، میتوان گفت که سخنان معاون سیاسی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مورد برگزاری انتخابات سالم، به طور کلی مثبت ارزیابی میشود. اما این سخنان، برخی نواقص و کاستیهایی دارد که میتواند احتمال بروز مشکلات انتخاباتی را افزایش دهد. رفع این نواقص و کاستیها، میتواند به برگزاری انتخاباتی سالم و منصفانه در این استان کمک کند.
امید است که معاون استاندار با رفع این تناقضات، زمینه اعتماد مردم به برگزاری انتخابات سالم در استان کهگیلویه و بویراحمد را فراهم کند.
انتهای پیام/
دوما در زمینه برگزاری انتخابات ایشون ۳۲ سال سابقه کار در وزارت کشور دارند و برابر سن شما در اینهمه سال انتخابات برگزار کردن و د استان فارس فرماندار نمونه و در کشور فرماندار نمونه در برگزاری انتخابات بودن و طبیعتا اگر یک نفر دیگه الان استاد باشه بدون شک شخص ایشونه و این تحلیل های آموزشی شما برای ایشون طبیعتا جز ایجاد حاشیه و شروع به خراب کردن انتخابات چیز دیگری نیست که این تحلیل کاملا مشخص هست که از سوی کدوم کاندیداها به شما تحمیل شده
سوما ایشون کاملا سخنانش رو بخونید بیان کردن که تخلف سیستماتیک امکان پذیر نیست ولی تخلفات در پای صندوق ها از سوی مردم میتونه صورت بگیره که میشه گفت همون بحث خرید و فروش شناسنامه هاس
که این دیگه بستگی به عطش شما طرفداران کاندیداها و خود کاندیداها برای راهیابی به مجلس داره و عملا ربطی به برگزار کنندگان انتخابات نداره جز اینکه اگه گزارش دستشون برسه با خاطی برخورد کنن
چهارما اگه یک درصد از پاکی و دین و اعتقاد خالصانه ایشون خبر داشتی میدونستی که ایشون برای برادر خودش هم یک دونه رای نمیذاره تخلف بشه وای به حال بقیه هرچند تک تک کاندیداها عمری هست ایشون رو میشناسن و کاملا آگاهند به صداقت ایشون
ولی خوب عطش سیاست و تشنگی رسیدن به کرسی باعث ممیشه برخی واقعیت رو زیر بی وجدانی لگدمال کنند و این وصله ها رو به ایشون بچسبونن
بخدا خودت رو تحقیر کردی کاش نمینوشتی سنگین تر بودی
نحوه چینش اعضای هیات های اجرایی رو قانون مشخص میکنه میتونستی یه سرچ ساده بکنی تا متوجه بشی
فرمانداران صرفا چند معتمد رو معرفی میکنن
تایید یا رد انها بر عهده هیات نظارت هست پس اینطور که شما میگی هیات نظارت هم داره تخلف میکنه که باید اثبات کنی
دوما بعد تعدادی که تایید شدن از بین خودشون افرادی کاندید میشن و رای گیری میکنن یعنی بین معتمدین تایید شده و چند نفر بعنوان هیات اجرایی انتخاب میشن
الان شما بعنوان اعتمماد کاذب دار سیاسی بفرما نقش معاون سیاسی و فرماندار چیه در انتخاب اعضا؟؟؟
قطعا خود نویسنده متن هستی و الان برای فرار از پاسخ منطقی و تحلیل و توضیح قانون توسط مهقلی روی به این حرف آوردی
خیالت راحت نه تنها مسئولین بلکه اکثر مردم خصوصا در استان به این خاله زنکی ها اهمیت نمیدن
چون در استان این خاله زنکی ها با برنامه و برای منفعت هست
پس فرار رو به جلو نکن
اصلا معاون سیاسی و فرمانداران و بخشداران به کنار
در خصوص هرمدیر دیگری
ترفند جدیدی شده این چندمین باره در خصوص مدیران در کامنت ها زیر هر خبری دیدیم اینو
متن اینقد غیرعلمی و ضعیف و کاملا مشخص بود که هرشخصی که یک هزارم سواد سیاسی داره قطعا افسوس میخوره از این ضعف نقد
نقد باید علمی و با استدلال و قانونی و دقیق باشه
خیلی جالبه جدیدا در استان ما خصوصا در سایت ها و پیج های خبری همه نقد و توهین و تخریب میکنن
بعد تا هرشخصی مخالف نقد اونها چیزی یا نکته ای یا آموزشی رو بیان میکنه سریع بیان میشه کع خود مدیره
دوست عزیز شما مطلبی گذاشتین یا نوشتین که یک بچه هم خنده ش میگیره و در پاسخ مطلب توضیحاتی ارائه داده شد از سوی شخصی
نقدی به مطلب شما داشت
و قانون رو براتون گفت
این حربه ها ضعف مطلب رو نمیپوشونه
پاسخ مهقلی اینقد کامل بود که دیگه جوابی نیومد فرار رو به جلو نکنید
الان این حرف رو در مورد چندین مدیر زیر سایت ها دیدیم
بنابراین مردم انتظار دارند که مجریانی بی طرف در سطح فرمانداران و بخشداران شاخصه های مدنظر رهبری را در برگزاری سالم انتخابات به کار گیرند و با فرمانداران فعلی حتی یک درصد هم مردم به صحت برگزاری انتخابات اعتماد ندارند چون در طول این چند سال فقط در جهت تبلیغ برای نماینده ی مستقر کار کرده اند و شبانه روز درب خانه های مردم را برای رای آوری می زنند و مردم حق دارند که با این سابقه ی نامطلوب از این افراد ،خواستار برگزاری انتخابات توسط محریانی بی طرف که نماینده ی دولت باشند و نه آلت دست نمایندگان و این مهم جز با تغییر فرماندارانی از جمله فرماندار دنا که نسبت فامیلی نزدیک با نماینده دارد میسر نیست