موسوی نژاد مدیر مسئول موزه مرکز اسناد این مجتمع فرهنگی گفت: در این موزه ۲۷۰۰۰ سند تاریخی، بیش از ۱۵۰۰۰ جلد کتاب از جمله کتابهای خطی و چاپ سنگی و کتابهای مختلف در رده های سنی مختلف را داریم.
موسوی نژاد افزود: در این موزه اسنادی از دوره صفویه، افشاریه، قاجار و دوره معاصر وجود دارد و این مرکز اسناد مختلفی را در بر میگیرد.
ایشان گفت: این اسناد شامل وصیت نامههای شهر سوق، زندگی نامه های شهدای منطفه سوق، اسناد شرعی و حقوقی شامل اجازه نامه ها، مصالحه نامهها، موبایعه نامههای منطقه غرب، اسناد اداری مانند احکام معافیتهای مالیاتی و فرامین شاهانی همچون شاه عباس و شاه سلیمان و مهمتر از همه شجره نامههای سادات امام زاده منطقه غرب کشور است.
موسوی نژاد خاطر نشان کرد :این اسناد در کتابخانه مرکز اسناد آستان قدس رضوی بارگزاری شده و مورد استقبال پژوهشگران کشور قرار گرفته است.
وی گفت: مرکز این ظرفیت را دارد که تبدیل به یک مرکز فرهنگی در کشور شود و بعد از مرکز اسناد وزیریه یزد، بزرگترین مرکز اسناد وابسته به آستان قدس رضوی در کشور است که بهره برداری از این مرکز میتواند نقش موثری در توسعه فرهنگی منطقه، جنوب و جنوب غربی کشور داشته باشد.
سیدعلی موسوینژاد، واقف این مجموعه اذعان داشت: مجموعه وقف شده در سه طبقه (منزل مسکونی، حسینیه، کتابخانه، مرکز اسناد و موزه) و شامل آثار تاریخی و شجرهنامههای مختلفی از امامزادگان و نوادگانشان در داخل و خارج از کشور است.
وی افزود: جمعآوری این آثار حدود ۵۰ سال به طول انجامید و برای گردآوری آنها با هزینه شخصی، به استانها و کشورهای مختلف سفر کرده و این آثار را جمعآوری کردم
موسوی نژاد در پایان با گلایه از روند همکاری توسط مسئولان استانی گفتند: برای افتتاح و بهره برداری از این مرکز نیاز به همکاری و همراهی مسئولان استانی است تا بتوانیم این مرکز را به اتمام و مورد بهره برداری قرار دهیم.
انتهای پیام/