سید عبدالعزیز موسوی روز یکشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با اشاره به نارضایتی مردمی در خصوص محل دفن زباله و پراکنده شدن زباله شهر دهدشت، اظهار داشت : شورا و شهرداری مشکلات این جایگاه را بررسی و برطرف کنند.
وی دفن نامناسب زباله را تهدید جدی برای سلامتی مردم دانست و بیان کرد: بخشداری مرکزی و شهرداری ظرف یک هفته نسبت به محصور کردن محوطه و رفع این معضل همکاری کنند.
موسوی ضمن گرامیداشت هفته سلامت اظهار کرد: تجلیل از تلاشگران عرصه سلامت که در مدت سه سال مبارزه با کرونا با وجود محدودیت های شهرستان جلوه های زیبایی از ایثار آفریدند ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: تمامی ارگان های ذیربط با همکاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نسبت به برگزاری برنامه های ویژه این مناسبت همکاری لازم را داشته باشند .
فرماندار کهگیلویه تصریح کرد: سلامت؛ امروزه یکی از مهمترین مقوله های مهم حاکمیتی محسوب می شود که مورد توجه جدی جوامع است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه نیز در این جلسه بر تشدید نظارت شهرداری بر جمع آوری و دفن بهداشتی زباله های شهر دهدشت تاکید کرد و گفت: فرهنگ سازی عمومی جهت تفکیک زباله در مبداء تولید نیازمند همکاری همه نهادها است.
سید منصور تقوی افزود: ادارات محیط زیست، منابع طبیعی، شهرداری و شبکه بهداشت و درمان با برگزاری نشست های تخصصی نسبت به راه اندازی سایت جدید دفن زباله اقدامات قانونی را انجام دهند.
سرانه تولید زباله در شهر ۶۵ هزار نفری دهدشت به ازای هر نفر یک کیلوگرم است و دفن غیربهداشتی و آتش زدن زبالهها از سوی شهرداری مشکلات زیادی را برای شهروندان و حتی روستاهای اطراف ایجاد کرده است.
روزانه ۷۰ تن زباله در دهدشت گفت: سایت زباله دهدشت ۳.۵ هکتار مساحت دارد.