در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه این استان در سال جدید، عملکرد دستگاههای اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در جذب اعتبارات سال ۱۴۰۰ بررسی شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این جلسه گفت: ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای راه و شهرسازی آب منطقه ای، آب و فاضلاب جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی بیشترین اعتبارات را داشتند و در این جلسه میزان اعتبارات جذب شده این ادارات بررسی شد.
علی شهابی نسب از افزایش ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۰ به نسبت به سال ۱۳۹۹ خبر داد و افزود: سرجمع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۹۹، ۴۷۷ میلیارد تومان بود و این رقم در سال ۱۴۰۰ به هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت و این در حالی است که در سفر رئیس جمهور به استان هم حدود ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار به طرحهای ملی و استانی تزریق شد.
شهابی نسب با اشاره اعتبارات تخصیص یافته به استان از محل اعتبارات محرومیت زدایی اضافه کرد: ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار محرومیتزدایی که برای نخستبن بار در قانون آمده بود هم به استان اختصاص داده شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ یک انقلاب در بحث اعتبارات استانی رخ داد گفت: از محل اعتبارات سازمان هدفمندی یارانهها نیز حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تخصیص استانی داشتیم که حدود ۶۴۸ میلیارد تومان آن نقدی و ۶۶۶ میلیارد تومان از اسناد خزانه بود.
شهابی نسب با اشاره به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ پایان سال مالی افزود: حدود سه ماه برای جذب اعتبارات فرصت داریم و بخش وسیعی از اعتبارات در ماههای بهمن و اسفند تا روز ۲۸ اسفند وارد خزانه استان شده و به سازمان برنامه و بودجه استان ابلاغ شد.
وی با بیان اینکه فرصت برای جذب این اعتبارات تمدید نخواهد شد اضافه کرد: در دو سال گذشته به دلایل شرایط و کرونایی سال مالی تا پایان شهریور ماه تمدید میشد، اما امسال دیگر تمدید نمیشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان با بیان اینکه ۶۰ درصد اعتبارات تاکنون جذب شده است گفت: همه مدیران در این جلسه متعهد شدند که تا پایان فرصت سال مالی این اعتبارات را جذب خواهند کرد.
شهابی نسب با بیان اینکه اعتبارات سال ۱۴۰۱ تا ۲۵ اردیبهشت ماه به استان ابلاغ خواهد شد افزود: بخشی اعتبارات سال ۱۴۰۱ منتج از مصوبات سفر ریاست جمهوری و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان است و به اعتبارات سال ۱۴۰۱ اضافه خواهد شد.
وی همچنین اضافه کرد: این اعتبارات میتواند در اجرای طرحها و بهره برداری از آنها کمک شایانی میکند و باعث رونق اقتصادی و کاهش نرخ بی کاری و بهتر شدن شرایط معیشت مردم استان میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان ادامه داد: هم اکنون ۱۴۷۰ طرح عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که راه اندازی آنها باعث رونق اقتصادی در استان میشود.