تاریخ انتشار:۱۳:۱۵ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰
عصر دنا: معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف د امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته زلزله بندر گناوه ۵ میلیارد ریال خسارت به حرم مطهر بی‌بی حکیمه (س) وارد کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
حجت‌الاسلام قاسم مومنی‌شاد در گفتگو با خبرنگار فارس در یاسوج، با اشاره به زلزله ۵.۹ ریشتری بندر گناوه گفت: زلزله بندر گناوه موجب وارد شدن خسارت ۵ میلیارد ریالی به حرم مطهر امامزاده بی‌بی حکیمه خاتون (س) خواهر بلافصل امام رضا (ع) شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خوشبختانه زلزله خسارت جانی در شهرستان گچساران و حرم مطهر نداشت، اما گنبد سقاخانه، آشپزخانه عمومی، تعدادی از کانکس‌های زوار، آب سردکن، سرویس بهداشتی و پل سیمانی حرم خساراتی دیدند.

وی با بیان اینکه بلافاصله پس از وقوع زلزله هیات امنا به حرم اعزام و خسارات را از نزدیک برآورد کردند، گفت: به دلیل وضعیت قرمز شهرستان گچساران خوشبختانه هیچ زائری در حرم مطهر بی‌بی‌حکیمه حضور نداشت به همین دلیل خسارتی نداشت.

به گزارش فارس؛ بارگاه مطهر امامزاده بی بی حکیمه (س) به عنوان نگین مذهبی در استان کهگیلویه و بویراحمد، زائران بی شماری از اقصا نقاط ایران اسلامی، کشور‌های عربی حوزه خلیج_فارس، سوریه، عراق و سایر کشور‌های عربی در ایام قبل از شیوع ویروس کرونا داشته است. با وجود جمعیت بی‌شمار زائرین بقعه متبرکه امامزاده بی بی حکیمه (س)، نیاز به ایجاد بستر‌های مناسب در جهت رفاه حال زائرین و گردشگران مذهبی است.

اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد با برنامه‌ریزی مدون از سال ۱۳۷۲ هجری. شمسی اقدام به ایجاد زیرساخت‌های مناسب در راستای افزایش خدمات رفاهی- تفریحی به زائران، مسافران و گردشگران زیارتی، نموده است.

طراحی و اجرای طرح جامع توسعه، حرم مطهر در مساحتی بالغ بر ۱۲ هزار مترمربع، ایجاد رستوران، سقاخانه (آبخوری)، سرویس‌های بهداشتی –رفاهی، زائرسرا (خوابگاه)، پارکینگ، بازارچه محلی و... پاره‌ای از خدماتی است که زائرین از آن برخوردار هستند.


مرقد مطهر امام زاده حضرت بی‌بی حکیمه (س) یکی از زیارتگاه‌های معروف جنوب کشور در حدود یک کیلومتری سمت شرقی روستای بی‌بی حکیمه (س) واقع در دهستانی مزین به همین نام از توابع شهرستان گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است. این بقعه منوره، در دامان کوه زرد (زردکوه) و تنگه بزرگ و طولانی در فاصله هشتاد کیلومتری جنوب غربی دوگنبدان (مرکز شهرستان گچساران) قرار دارد.

آستانه نورانی این امام‌زاده واجب التکریم، کانون معرفت زائرانی است که از سرتاسر کشور، به ویژه استان‌های هم جوار، کشور‌های حوزه خلیج فارس و شیعه نشین از جمله کویت، قطر، بحرین، امارات و دیگر کشور‌های عربی از قبیل لبنان، عراق، سوریه و عربستان، از سده‌های پیشین تاکنون با رایحه دوستی اهل بیت (ع) و با توشه‌ای از معرفت، به زیارت و سیاحت این معصوم‌زاده می‌آیند
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین