پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): 
نستهن مقدم در گفتگو با خبرنگار عصردنا با اشاره علت تجمع رانندگان اتوبوس سازمان حمل و نقل شهرداری گفت: حدودا ۲۳ فروردین رانندگان به شهرداری مراجعه داشتند و مشکلاتشان را از طریق سازمان حمل و نقل پیگیری کردند، عمدتا رانندگان اتوبوس دانشگاههای استان هستند که به دلیل کرونا دانشگاهها تعطیل شدند و دولت اعلام کرد مشاغلی که بدلیل بحران کرونا تعطیل شدند برای فرایند بیمه بیکاری ثبت نام و حقوق رانندگان پیگیری شود و بیمه را دریافت کنند تا زمانی که این مشاغل از سر گرفته شود.
شهردار یاسوج افزود: رانندگان نگران بودند که اگر بیمه بیکاری را دریافت کنند به منزله بیکاری و اخراج میباشد و دولت تدبیری اندیشید که بتواند برای اقشار کم درامد و صنوف پرخطر، حق و حقوقی منظور نماید و شهرداری درامد ناشی از خدماتی که به دانشگاه میدهد مستقیم به رانندگان پرداخت شود که شهرداری این هزینه را به سازمان مربوطه واریز مینماید و با صحبتهایی که شده بود، تقریبا قانع شده بودند.
وی اظهار داشت: روز ۳۱ فروردین با جلسه مشترکی با حضور مدیر کل امور شهری، بنده و نمایندگان دانشگاههای استان (بجز دانشگاه آزاد که متاسفانه با بیشترین خدمات حضور پیدا نکردند) جلسهای برگزار کردیم و مصوب شد تا چهارشنبه ۳ اردیبهشت حقوق عقب افتاده رانندگان از محل درامد دانشگاه پرداخت شود و اگر دانشگاه نتوانست تامین نماید از محل درامد شهروند عمومی شهرداری پرداخت شود.
شهردار یاسوج خاطرنشان کرد: البته حقوق این رانندگان از طرف سازمان خودشان و از طرف شرکت خصوصی پرداخت میشود، دانشگاهها تا چهارشنبه مکلف شدند که به حساب سازمان حقوق افراد را واریز و سازمان به حساب رانندگان واریز نمایند.
مقدم بیان داشت: رانندگان هیچ گونه دغدغهای بابت بیکار شدن نداشته باشند، اینها دو دغدغه داشتند یکی اینکه بیمه بیکاری دریافت کنند، بیکار میشوند که چنین چیزی امکانپذیر نخواهد بود و هیچ گونه دغدغهای در این زمینه نداشته باشند. تلاش میکنیم حقوق معوقات اسفند و فروردین و حق و حقوق بیمه بیکاریشان روز در تاریخ ذکر شده نیز پرداخت شود. حتی اگر بیمه بیکاری هم پرداخت نشود اینا از نظر ما بیکار نیستند و جزو پرسنل ما محسوب خواهند شد.
وی افزود: در این شرایط بد مالی چند سال اخیر، ۱۳ اتوبوس در حد نو از مشهد و یکسری از مزایدهای در دهدشت که ماشین صفر کیلومتر بوده اند، برای حمل و نقل عمومی و دانشگاهها تهیه کردیم و بیش از ۲۰ نفر اشتغال مستقیم در این راستا ایجاد کردیم، حتی سازمان حمل و نقل را حمایت کردیم و تنها در این دوره بیش از یک میلیارد و چهارصد میلیون به سازمانشان کمک کردیم و در هیچ دورهای اینقدر کمک مالی نشده است.
شهردار یاسوج گفت: هر تعداد دانشگاهها و سازمان حمل و نقل اتوبوس نیاز داشتند در اختیارشان قرار دادیم، به ترتیب دانشگاه آزاد، یاسوج و علوم پزشکی بیشترین بهرمندی از این خدمات اتوبوسرانی را دارا میباشند که قرار بر این بود خدمات را فقط تا سر جاده اصلی ارائه دهیم و دانشگاهها مانند سایر دانشگاههای کشور بقیه مسیر را از بخش خصوصی زیر مجموعه دانشگاه تامین نمایند، ولی بدلیل ضعف خصوصی سازی در دانشگاههای استان، چنین امکانی میسر نشد.