واکنش فعالان شبکه های اجتماعی به توزیع غذای انتخاباتی در کهگیلویه و بویراحمد+ تصاویر
عصر دنا: فعالان شبکه های اجتماعی در توییتر و اینستاگرام به توزیع غذا انتحاباتی در جشن انقلاب اسلامی توسط یکی از کاندیدای انتخابات در استان کهگیلویه و بویراحمد واکنش دادند.
فعالان شبکههای اجتماعی در توییتر و اینستاگرام به توزیع غذا انتخاباتی در جشن انقلاب اسلامی در یکی از حوزه های انتخاباتی توسط یکی از کاندیدای انتخابات در استان کهگیلویه و بویراحمد واکنش دادند.
برخی از این واکنش ها در ادامه آمده است که نشان می دهد فعالیت های انتخاباب به صورت ریز توسط فعالان فضای مجازی رصد می شود و مثل گذشته نیست که کاندیدا از هر روشی برای جمع آوری رای استفاده کنند.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.