تاریخ انتشار:۱۸:۴۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۳
عصر دنا: دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به ریاست" دکتر احمدزاده " استاندار و دبیری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و سایر اعضا در سالن جلسات دولت برگزار گردید.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، جهانگیر شاهینی؛ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تصویب نامه هیئت وزیران در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳گفت: در راستای اجرایی نمودن بند ۲-۲ تصویب نامه مذکور، برش برنامه‌های عملیاتی شعار سال ۱۴۰۳ در استان کهگیلویه و بویراحمد و بمنظور جلب مشارکت مردم در تحقق جهش تولید، در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به بحث و تبادل نظر گذاشته و مورد توافق اعضا قرار گرفت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد با تشریح این برنامه عملیاتی افزود: برش استانی برنامه عملیاتی با هدف تحقق اهداف مندرج در برنامه هفتم توسعه و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و تحقق شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم " و با در نظر گرفتن ظرفیت‌های طبیعی، انسانی، جغرافیایی و بخش‌های ارزش آفرین تدوین و و مورد توافق اعضا قرار گرفت.

شاهینی اصول حاکم بر این برنامه را شرح و اظهار کرد: تمرکز بر مشارکت آحاد مردم در تحقق جهش تولید، بهره گیری از ظرفیت دستگاه‌های دولتی، بخش خصوصی، تشکل‌ها، سمن ها، اتحادیه‌ها و بسیج مردمی، توجه ویژه به بهبود محسوس نتایج برنامه در حوزه تولید و به تبع آن معیشت و اشتغال مردم، حمایت از تولید داخلی و ترویج مصرف کالا‌های با کیفیت ایرانی، تشویق سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی جهت مشارکت در تولید از جمله اصول حاکم بر این برنامه عملیاتی است.

وی توسعه مشارکت مردم در جهش تولید را رکن اصلی برنامه عملیاتی معرفی کرد و گفت: برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید استان کهگیلویه و بویراحمد، مشارکت حلقه‌های میانی، گروه‌های جهادی و سازمان‌های مردم نهاد در حوزه‌های فعالیت اقتصادی، استفاده از ظرفیت مردمی برای اولویت‌بندی و نظارت بر طرح‌های تملک دارایی سرمایه ای، استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه و تکمیل طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه ای، اولویت دادن به کارآفرینی و اشتغال‌زایی برای نخبگان و افزایش سهم دانش آموختگان در برنامه‌های اشتغال‏زایی استان، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای حمایت از تولید داخلی و پرهیز از مصرف محصولات خارجی دارای نمونه مشابه و با کیفیت داخلی، سازماندهی استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، توان مدیریت فعالان اقتصادی، نیرو‌های جوان تحصیل‌کرده، اتحادیه‏ ها، انجمن‏‌ها و سایر گروه‏های مردمی در جهت تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» و برنامه‌های دیگر برش برنامه عملیاتی می‌باشد

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان به منظور جهش تولید، گفت: طبعا توسعه بازرگانی، تجارت، گردشگری و کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از مشارکت مردم در اجرای طرح‌های پیشران استانی و ملی در محدوده کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و اضافه کرد: در این برنامه عملیاتی طرح‌ها و پروژه‌های مختلف با هدف توسعه سهم تعاون در اقتصاد ملی، توسعه کسب و کار‌های خلاق و مردم پایه، احیای واحد‌های راکد و نیمه‌تمام، پروژه‌های بخش کشاورزی، صنعتی، معدنی، زیرساختی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و دریا محور دیده شده که می‌تواند اثرات بسیار مؤثری در رشد اقتصادی و تحول در بخش‌های مختلف داشته باشد.

در پایان جلسه مصوبات کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری، آمایش سرزمین و محیط زیست به رای گذاشته شد و با اکثریت طرح‌ها موافقت و برخی از طرح‌ها نیز جهت بررسی مجدد به دستگاه مربوطه ارجاع داده شد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین