به گزارش عصر دنا، غلامعلی محمدی با حضور در دو اداره «ثبت اسناد و املاک» و همچنین «پزشکی قانونی» شهرستان باشت ضمن بازدید، از نزدیک مشکلات این دو اداره را مورد بررسی قرار داد.
وی پس از دریافت موضوعات و تقاضاهای روسا و کارکنان این ادارات بر پیگیری مشکلات و درخواستهای آنان در شورای قضایی استان تأکید کرد.
رئیس سازمان زندانها امروز (سهشنبه) در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد بهطور ویژه در شهرستانهای باشت و گچساران حضور خواهد یافت.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.