کورش درخشان زاده شامگاه یکشنبه در نشست شورای هماهنگی بانکهای عامل استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت استمهال تسهیلات اعطایی آسیب دیدگان زلزله شهرستان دنا، اظهار داشت: به صورت روزانه شاهد تجمع مردم زلزله زده سی سخت برای استمهال وام هایشان هستیم.
وی افزود: ۵۰ روز از معرفی افراد گذشته و تنها بانک مسکن در استمهال وام زلزله زدگان پیش قدم بوده و نیز پرداخت تسهیلات تکمیلی نیز در وسط راه مانده است.
درخشان زاده عنوان کرد: بانک های سپه، تجارت، رفاه، مسکن و ملت پرداختی های خوبی در این رابطه داشتند اما متوقف شده است.
فرماندار دنا بیان کرد: از بانکها توقع می رود که پرداختی ها تکمیلی از سرگرفته شود تا مردم شهر زلزله سی سخت از نگرانی درآیند.
زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر شامگاه ۲۹ بهمن ماه شهر سی سخت را لرزاند و همچنان پس لرزه های آن ادامه دارد. تاکنون بزرگترین پس لرزه آن ۴.۵ ریشتر بوده است که ظهر چهارشنبه ۶ اسفندماه شهر سیسخت مرکز شهرستان دنا را در استان کهگیلویه و بویراحمد لرزاند.
در پی وقوع زلزله ۵ و ۶ دهم ریشتری به ۳ هزار و ۷۰۰ واحد از منازل مسکونی خسارت وارد شد.
۸۰۰ واحد به علت خسارت ۶۰ تا ۱۰۰ درصد نیاز به بازسازی دارد و از مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ واحد نیز ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هستند.
از مجموع ۸۰۰ واحد بازسازی ۴۲۰ واحد شهری و ۳۸۰ واحد روستایی و از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد تعمیری هزار و ۵۰۰ واحد شهری و هزار و ۴۰۰ واحد روستایی است.
میزان خسارت زلزله به واحد های تعمیری بین ۲۰ تا ۴۰ درصد و بر اثر این زلزله به ۲ هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی خسارت معیتشی از جمله تخریب اسباب و وسایل منزل خسارت وارد شده است.
۶۴ نفر در این زلزله دچار مصدومیت شدند.
۱۲ فروردین سال ۹۷ نیز زمین لرزه ۵.۲ ریشتری در شهرهای سی سخت و یاسوج خساراتی به بار آورد.
شهرستان ۴۲ هزار نفری دنا در ۳۵ کیلومتری غرب یاسوج قرار دارد