وی افزود: هم اکنون پالایشگاه شناور در این منطقه مستقر بوده و تولید نفت از این لایه نفتی نیز از 29 اسفند 95 آغاز شده و اخیراً نخستین محموله نفت پارس جنوبی صادر شد.
بورد با بیان اینکه "فرصت رشد تولید حدود 200 هزار بشکه نفت در میدانهای موجود وجود دارد"، گفت: برنامه کوتاه مدتی را برای افزایش تولید 40 هزار بشکه ای نفت از میدان های نفتی خلیج فارس تدوین کردهایم، اما تا پایان خردادماه می توانیم 20 هزار بشکه تولید نفت را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: بیشتر مخزن میدان نفتی فروزان در عربستان قرار دارد، اما در تولید نفت از این کشور جلوتر بوده و بیشتر از حق سهم خود برداشت کردهایم.
مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره ایران تصریح کرد: ایران تولید نفت از این میدان را زودتر از عربستان آغاز کرده است.
وی با بیان اینکه تولید نفت از میدان نفتی فروزان تا پایان خردادماه 20هزار بشکه در روز افزایش می یابد، گغت: با وجود این که بیشتر مخزن میدان نفتی فروزان در عربستان قرار دارد، اما در تولید نفت از این کشور جلوتر بوده و بیشتر از حق سهم خود برداشت کردهایم.
وی تصریح کرد: با کشورهای عربستان ، قطر، امارات و عمان دارای میادین مشترک هستیم و برنامه هایی برای تولید از میادین مشترک دریایی داریم اما کار در دریا بسیار دشوارتر از خشکی است، و هزینه تولید در دریا به طور تقریب چهار برابر خشکی است.
وی افزود: مخازن متعددی در دریا داریم و هم اکنون در حال مدیریت 60 مخزن هستیم. همچنین مخازن متعددی در دریا داریم که هنوز دست نخوره مانده است.
مدیر عامل شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه حدود 70 حلقه چاه توسعه ای در خلیج فارس در اختیار داریم، گفت: در سال های اخیر حدود پنج میلیارد دلار پروژه های در دست اقدام داشتیم که سه میلیارد دلار آن انجام شده است.
وی افزود: اکنون با بیش از 100 شرکت داخلی و خارجی همکاری داریم و از هر شرکتی که کار علمی کند و بتواند چاهها را احیا کند، استقبال می کنیم.
بورد با بیان اینکه شرکت فلات قاره برنامه ای برای نگه داشت تولید، افزایش تولید و بازسازی و نوسازی بخش های فرسوده دارد، گفت: درباره میدان آرش اختلافات مرزی وجود دارد، بنابراین زمانی که این مساله تعیین تکلیف شود، فعالیت در این میدان را آغاز خواهیم کرد.
بورد درباره نوسازی تاسیسات فراساحلی، گفت: نوسازی این تاسیسات به ارزش 3.2 میلیارد دلار برنامه ریزی شده است.
این مقام مسئول در خصوص میدان گازی سلمان اذعان داشت: ظرفیت تولید این میدان روزانه 200 میلیون فوت مکعب است که به خط سراسری عسلویه تزریق میشود.
وی ادامه داد: آماده صادرات گاز به امارات هستیم و در صورت اجرایی شدن قرارداد کرسنت، امکان صادرات وجود دارد و آماده اجرای قرارداد کرسنت هستیم.
بورد تصریح کرد: میزان تولید نفت ایران از میدان سلمان نیز روزانه 41 هزار بشکه است در صورتی که طرف اماراتی حدود 10 تا 15 هزار بشکه تولید میکند.
وی افزود: یک بسته سرمایه گذاری شامل 9 طرح به ارزش 1.8 میلیارد دلار در فلات قاره تعریف شده است، که در روزهای آینده به سرمایه گذاران معرفی می شود.
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره خاطر نشان کرد: از طریق اجرایی شدن این بسته سرمایه گذاری، روزانه 107 هزار بشکه نفت و 300 میلیون فوت مکعب گاز به تولید گاز میدان های دریایی خلیج فارس افزوده میشود.