به گزارش عصر دنا، کرم چهارلنگ در نخستین جلسه کمیته ارتقا کیفیت شیرخام استان، افزود: طبق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی، کنترل بهداشتی شیر توسط دامپزشکی فقط تا تحویل به مراکز فرآوری انجام میگیرد.
وی با اشاره به اینکه دامپزشکی، وظیفه کنترل فرآوردههای خام دامی را به عهده دارد، ادامه داد: کنترل فرآوردههای خام دامی از طریق صدور پروانه و بهکارگیری مسئول فنی بهداشتی و بازرسی بهداشتی انجام میشود.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: طبق ضوابط، عرضه و فروش شیرخام توسط لبنیاتیها ممنوع و همه فرآوردههای لبنی که به مصرف کننده ها عرضه میشود باید پاستوریزه باشد.
وی یادآور شد: مطابق قوانین دامپزشکی هیچ وظیفهای برای کنترل شیر در لبنیاتیها وجود ندارد.
چهارلنگ تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، تعیین معیارهای بهداشتی شیر خام، جلوگیری از ورود شیرهای نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف، اخذ استعلام از حوزه دامپزشکی در صدور مجوزهای صنفی، برگزاری گشتهای مشترک از واحدهای عرضه لبنیات، آموزش و فرهنگ سازی، عرضه شیرخام به صورت پاستوریزه و بسته بندی را از مصوبات این نشست عنوان کرد.
شیر پاستوریزه فقط نشاسته خالی هست
امیدوارم این سایت را هم تطمیع نکرده باشه
با همین شیر و اضافه کردن نشاسته دارن ماست و .... درست میکنن میدن دست مردم
بیشتر مردم این استان قبلا یا عشایر بوده اند یا شغل دامداری داشته اند و مایل یه خریدن شیر فله ای و خام هستند تا لبنیات سنتی خودرا از قبیل ماست و پنیر و کره و کشک را خودشان درست کنند این قانون با فرهنگ مردم کهگیلویه و بویر احمد در تضاد است.
بهتر این است که نظارت بر کیفیت شیر خام عرضه شده را بالا ببرید چون بعضی خانواده ها هستند که روزانه کمتر از ۲۰ لیتر شیر تولید میکنند که تنها محل درآمدشان همین شیر است و قادر نیستند آن را به کارخانه های تولید لبنیات تحویل بدهند بعضا کارخانه ها هم مقدار ناچیز شیر را خریداری نمی کنند لذا اجازه دهید مردم تولید پایین شیر خودرا در مغازه های محلی بفروش رسانند و تولیدات بالا روانه کارخانه ها شود.
شما نگاه کنید شیر خام از لبنیاتی میگیری ۲۵ تومن حتی جوشیده ۳۰ تومن ولی همون باید از کارخونه دارها بخری ۵۰ تومن تازه هرچی چربی و ... داره گرفتن و توش آب کردن
نکنین این پدرسوخته بازی ها بسه دیگه