کد خبر: ۳۰۵۲۴
تاریخ انتشار:۱۴:۲۸ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴

کلاهبرداران پانزی افراد را با وعدهٔ سود‌های هنگفت و بدون ریسک فریب می‌دهند

عصر دنا: رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه امروزه با رونق ارز‌های دیجیتال، تعداد طرح‌های مالی از جمله طرح پانزی رو به افزایش است، گفت: کلاهبرداران پانزی معمولاً از ناآگاهی و طمع افراد سوءاستفاده می‌کنند و آنها را با وعدهٔ سود‌های هنگفت و بدون ریسک فریب می‌دهند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

عباس پوریانی اظهار کرد: امروزه با گسترش فناوری‌‎ها، جرایم رایانه‌ای به عنوان یک مسئله مهم درتمامی سطوح مطرح بوده و هرروز نیز دامنه آن گسترده‌تر می‌شود و امنیت مردم و آسایش عمومی را خدشه‌دار می‌سازند.

رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به راه اندازی شعب ویژه‌ رسیدگی به جرایم رایانه‌ای در این استان عنوان کرد: این شعب تعیین شدند تا به صورت تخصصی به پرونده‌های کلاهبرداری‌های رایانه‌ای که با امنیت مردم سرو کار دارد، رسیدگی کنند.

وی افزود: بسیاری از اعمال مجرمانه‌ای که در فضای فیزیکی و ملموس قابل تحقق هستند، در فضای مجازی نیز امکان فعالیت دارند.کلاهبرداران بخاطر سهل‌انگاری و ناآگاهی افراد از فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری با شیوه‌های مختلف می‌کنند.

پوریانی خاطرنشان کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران در راستای پیشگیری از جرایم رایانه‌ای وآگاه سازی مردم نسبت به ارسال پیام‌های پیشگیرانه برای آحاد افراد جامعه اقدام کرده است.

رئیس کل دادگستری استان مازندران افزود: امروزه با رونق ارز‌های دیجیتال، تعداد طرح‌های مالی از جمله طرح پانزی رو به افزایش است، کلاهبرداران پانزی معمولاً از ناآگاهی و طمع افراد سوءاستفاده می‌کنند و آنها را با وعدهٔ سود‌های هنگفت و بدون ریسک فریب می‌دهند دادگستری استان در برخورد با مرتکبین اینگونه جرائم در شعبات ویژه به جراِم رسیدگی می‌کند.

وی عنوان کرد: دستگاه قضایی استان مازندران تلاش دارد تا با صدور مجازات‌های متناسب هم جنبه خصوصی و ضرر و زیان شاکی خصوصی تامین و در عین حال آسیب‌های اجتماعی و تهدید صورت گرفته نسبت به سرمایه گذاری افراد در عرصه‌های اقتصادی نیز مورد حمایت قرار گیرد.

شرکت‌های پانزی در حقیقت نوعی از طرح‌های سرمایه‌گذاری غیرمجاز هستند که به‌نام یک سرمایه‌گذار، وعده سود‌های غیرواقعی و بالایی به سرمایه‌گذاران جدید می‌دهند. این شرکت‌ها با استفاده از وجوه سرمایه‌گذاران جدید، به سرمایه‌گذاران قبلی سود می‌دهند، بدون اینکه هیچ فعالیت اقتصادی واقعی انجام دهند. این مدل به نام چارلز پانزی، یک کلاهبردار مالی مشهور، نام‌گذاری شده است. در طول زمان، با کاهش تعداد سرمایه‌گذاران جدید یا افزایش برداشت‌ها، این سیستم به‌طور اجتناب‌ناپذیری فرو می‌پاشد و بسیاری از سرمایه‌گذاران متضرر می‌شوند.

 

 

منبع: میزان

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین