دیداردوستانه فوتبال پیشكسوتان نفت و گاز گچساران و یاران حسن كیامرثی برگزار شد
عصر دنا: ديدار تيمهاي فوتبال پيشكسوتان نفت و گاز گچساران و ياران مرحوم حسن كيامرثي از اسطورههاي فوتبال اين شهرستان به مناسبت ششمين سال درگذشت وي برگزار شد.
به گزارش عصر دنا به نقل از روابط عمومي شركت بهرهبرداري نفت و گاز گچساران، ديدار تيمهاي فوتبال پيشكسوتان اين شركت و ياران مرحوم حسن كيامرثي از اسطورههاي فوتبال اين شهرستان در زمين شماره 2 ورزشگاه شهداي صنعت نفت برگزار شد.
در اين ديدار دوستانه پیشکسوتان وبزرگان فوتبال گچساران از جمله قربانعلی شیرانی، حمید حمیدی پور،اسماعیل پناهپوری، احمد معماری واستاد نوذر رودنیل همچنین خانواده و بستگان مرحوم حسن کیامرثی حضور داشتند.
این بازی به قضاوت يكي از پیشکسوتان داوری گچساران جاسم بهزاد زاده و کمکهای آقایان خسرو جعفری و محمد نریموسی برگزار گردید.
هدایت تیم پيشكسوتان نفت و گاز گچساران را امیرحمزه ناظری وتیم یاران حسن را برزو زمانی به عهده داشتند.
اين ديداربا تک گل هوشنگ زراعتی به نفع تيم ياران حسن به پايان رسيد.
در پایان اين بازی بزرگان فوتبال گچساران بر آخرين پيراهن ورزشي اسطوره فوتبال اين شهرستان امضاي يادگاري زدند.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.