تاریخ انتشار:۱۷:۵۶ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۴

اعلام زمان و مکان برگزاری نماز عید فطر در یاسوج

عصر دنا: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نماز عید فطر در شهر یاسوج، در بلوار حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

حجت الاسلام سید جواد خاضع در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه به احتمال بسیار روز دوشنبه عید فطر است، افزود: نماز عید فطر امسال در بلوار عدل یا همان حاج قاسم سلیمانی از ساعت ۷ و نیم صبح برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اقامه نماز عید فطر به امامت آیت الله سید نصیر حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج برگزار می‌شود، ادامه داد: به مردم توصیه می‌شود با توجه به حجم زیاد جمعیت سجاده و مهر به همراه داشته باشند.

وی ادامه داد: تانکرهای آبرسانی و چشمه‌های سرویس بهداشتی برای ایجاد وضو نیز برای نماز گزاران پیش بینی شده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اضافه کرد: با هماهنگی‌های انجام شده صندوق‌های زکات فطره بهزیستی و کمیته امداد استان برای جمع آوری زکات نیز در روز برگزاری نماز عید سعید فطر پیش بینی شده است.

وی گفت: نماز عید سعید فطر در دیگر مناطق و شهرهای استان نیز از ساعت ۷ و نیم آغاز می‌شود.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین