کد خبر: ۳۰۳۶۰
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار:۲۳:۴۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴

مطالعات اکتشافی معدن مس خونگاه شهرستان دنا از سر گرفته می شود

عصر دنا: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: با انجام مطالعات اکتشافی به روش های ژئوفیزیکی بدون آثار تخریبی و سازگار با محیط زیست در معدن مس «خونگاه» در شهرستان دنا موافقت شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، امیر تیمور موسویان روز دوشنبه در بازدید از محدوده معدنی مس خونگاه واقع در دامنه ارتفاعات دنا به همراه جمعی از مسوولان استانی اظهار داشت: با همکاری نهادهای متولی و در راستای تحقق شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» برنامه ریزی جهت تکمیل مطالعات اکتشافی این محدوده معدنی انجام خواهد شد.

وی افزود: با توجه به پیشینه بهره‌برداری این معدن در زمان قبل از انقلاب اسلامی به روش سنتی و با ابزار های دستی با هدف شناخت کامل پتانسیل معدنی منطقه و ذخیره معدنی،محیط زیست استان با انجام مطالعات اکتشافی به روش های ژئوفیزیکی بدون آثار تخریبی و سازگار با محیط زیست موافقت کردند.

موسویان تصریح کرد: با موافقت محیط زیست در تکمیل مطالعات این ظرفیت معدنی بزرگ دریچه جدیدی به شناخت پتانسیلهای دنای استوار بدون کوچکترین آثار تخریبی گشوده خواهد شد.

وی افزود: این معدن می‌تواند فرصتی ارزشمند برای توسعه اقتصادی استان باشد که علاوه بر افزایش درآمدهای استان از محل صادرات مواد معدنی کمک کنند و زمینه را برای ایجاد اشتغال جدید در بخش معدن نی فراهم می کنند.

موسویان اضافه کرد: همچنین، این معادن می‌توانند به ایجاد صنایع معدنی و فرآوری مواد معدنی در استان منجر شوند که می‌توانند اشتغالزایی در بخش‌های مختلف اقتصادی مانند ساخت‌وساز، حمل‌ونقل، و خدمات را در پی داشته باشد.

وی با اشاره به وجود ۸۳ فقره معدن دارای پروانه اعتبار در سطح استان اضافه کرد: با تکمیل اکتشافات این محدوده تصمیم فنی و کارشناسی در خصوص روند سرمایه گذاری با رعایت ملاحظات زیست محیطی اتخاذ خواهد شد.

کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران جزو مناطق حوزه زاگرس و از نظر معادن در حوزه رسوبی غیر فلزی قرار دارد هر چند این استان از نظر معادن جزو مناطق بسیار غنی کشور محسوب نمی شود اما پتانسیل های خوبی برای ایجاد فرصت های شغلی جدید در این حوزه دارد.

عمده مواد معدنی استان مواد اولیه سیمان، گچ، آهک، سنگ لاشه، مالون، مرمریت، بوکسیت، فسفات، سلستین، مارن و دیگر موارد است.

نخستین ذخیره معدنی نیترات کشور در بخش دیشموک کهگیلویه و بویراحمد واقع شده که یکی از طرح های آینده دار است اما هنوز اقدام قابل توجهی در این منطقه انجام نشده است.

نهایی شدن فعالیت معدن نیترات دیشموک می تواند این بخش را به قطب صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد تبدیل کند.

این استان دارای ظرفیت های بزرگ خدادادی در بخش های مختلف از جمله معادن، نفت و گاز، کشاورزی است اما درصد زیادی از مردم این منطقه بیکار هستند.

سرعت بخشی به طرح های معدنی در استان و برنامه‌ریزی در زمینه اکتشافات معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی در استان تولید و ایجاد اشتغال پایدار کمک فراوانی خواهد کرد.

عمده معادن استان شامل سیمان، مرمریت، آهک، گچ، سنگ لاشه، مارن، شن، ماسه، فسفات، بوکسیت و سلستین است

ارسال به دوستان
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
انشالا تا ۲۵ سال دیگه و ناقص افتتاح میشه
آریا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۵
اگر بنا بر صادرات بصورت خام و بدون فرآوری و با قیمت ناچیز مثل معادن بوکسیت، سلستین و فسفات لیراب دیشموک، سرفاریاب، چرام، آبگندی گچساران و..... باشد. لطفأ بگذارید معادن دست نخورده بماند برای روزی که شرایط فرآوری و تبدیل ماده معدنی به آخرین مرحله فرآوری فراهم شد.
فولاد مبارکه به دلیل نداشتن گندله آهن با ۴۰ درصد ظرفیت کارمی
کند اما صف تریلرهای حامل گندله آهن در بنادر برای بارگیری به کشتی و صدور به کشور چین و.... به درازای ماه رمضان است. نفت که با تخفیف ۳۰ درصدی آنهم بصورت نسیه به فروش می رسد. این هم از وضع مس و آهن و فسفات و بوکسیت و سلستین!!!!!
فاطمه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
باسلام وجب به وجب خاک ایران طلاست ؟قدرزر زرگرشناسد قدرگوهرگوهری حالا ضرجانی نداشته باشدملی به جهنم
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
آخ سی دنای بی صحاب
اونور را فروختند حالا نوبت اینورشه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
این منابع هرچه کمتر استخراج بشه بهتر ه،برا مردم که نفعی ندارد حداقل محیط زیست سالم می مونه
این منابع می‌ره توجیب آقازاده ها و مافیای قدرت وثروت
آیهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
استخراج معدن کار امیر و...نیست یه عده متخصص معدن میخواد با پوشش کامل خبری ...اونهمه ادم اونجا چه گوهی میخورن
محمد
|
Japan
|
۲۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
اونوقت همین قوم غیور لر میخواستن جلوی سد ماندگان سمیرم بگیرن به اسم آسیب نرسیدن به طبیعت دنا حالا اون طرف معدن میخوان بزنن عجب خخخخخخخخخ
K
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۸
امکان نداره مس وجود داشته باشه .اگرهم باشه ارزش هزینه برای استخراج نداره چون احتمال زیاد خیلی عیار پائینی داشته باشه
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.