به گزارش عصر دنا، این حادثه عصر روز شنبه، حوالی اذان مغرب، در محدوده مدرسهی راهنمایی شهید رجایی رخ داد. محمود بالنده، مدیر آبوفاضلاب بخش پاتاوه، در تشریح جزئیات این اتفاق اظهار داشت: «بیلمکانیکی شهرداری پاتاوه بدون هماهنگی قبلی با مجموعهی آبفا اقدام به حفاری کرده و این بیاحتیاطی منجر به ترکیدگی شاهراه اصلی آبشرب شهر شد.»
وی افزود: «از دیروز عصر، آبشرب بخشی از شهر پاتاوه قطع شده و تلاشها برای رفع این مشکل و بازگرداندن دسترسی مردم به آبشرب ادامه دارد.» بالنده همچنین با اشاره به اهمیت دسترسی به آبآشامیدنی در ماه مبارک رمضان، بیان کرد: «بسیاری از مردم شهر پاتاوه بهدلیل نزدیکی به ایام عید، مشغول خانهتکانی هستند و این قطعی آب مشکلات زیادی را برای آنها ایجاد کرده است.»
از منظر جامعهشناسی و مدیریت شهری، این حادثه نشاندهندهی ضعف در هماهنگی بینسازمانی و برنامهریزی عملیاتی در شهرداری پاتاوه است. بر اساس تئوری سیستمها، سازمانها باید بهعنوان بخشی از یک سیستم بزرگتر عمل کنند که در آن هماهنگی بین اجزای مختلف برای دستیابی به اهداف مشترک ضروری است. در این مورد، عدم هماهنگی بین شهرداری و شرکت آبوفاضلاب، منجر به اختلال در ارائهی خدمات اساسی به شهروندان شده است.
همچنین، بر اساس تئوری مدیریت بحران، سازمانها باید برای مواجهه با شرایط غیرمنتظره آماده باشند و اقدامات پیشگیرانه را در نظر بگیرند. بهنظر میرسد شهرداری پاتاوه در این زمینه دچار کاستیهایی است که به تکرار چنین حوادثی منجر شده است.
با توجه به تکرار این حوادث، شهروندان پاتاوه انتظار دارند که شهرداری این شهر بهطور جدیتری به مسائل مربوط به برنامهریزی و هماهنگی بینبخشی بپردازد.