به گزارش عصر دنا، سید محمد تقوی در گفتگو با ایرنا ،با اشاره به پیشرفت خوب پروژه جادهای لنده - تراب اظهار داشت: فاز اول این پروژه به طول حدود پنج کیلومتر به بهرهبرداری رسیده و فاز دوم آن فعال و در حال اجراست.
فرماندار شهرستان لنده حجم خاکبرداری قطعه دوم را ۸۵۰ هزار مترمکعب عنوان کرد.
وی از پایان خاکبرداری خبر داد و افزود: بیش از ۷۵ درصد نیز خاکریزی انجام شده و ابنیه فنی نیز ۴۵ درصد انجام شد.
وی دلیل عقب ماندگی روند اجرای ابنیه ها در این محور را نیز مربوط به معارضات برای لوله گاز و خط انتقال آب دانست و خاطرنشان کرد: با رفع کامل معارضات مشکلی برای پروژه وجود ندارد.
فرماندار گفت: پیمانکار وعده داده، این فاز تا اواخر سال جاری به پایان خواهد رسید.
تقوی با بیان اینکه مطالعات فاز سوم به پایان رسیده و مناقصه آن در حال انجام است افزود: البته رفع معارضات محلی و مردمی یکی از موارد مهم این قطعه هست که با رایزنی و مذاکره با اهالی و زمین داران این مسیر ، مشکل را رفع کنیم.
فرماندار شهرستان لنده به مزایای طرح اشاره کرد و افزود: اتصال این جاده به محور ملی پاتاوه -دهدشت میتواند به عنوان یک نقطه عطف در روند توسعه شهرستان و خروج از بنبست ارتباطی محسوب شود.
با اتصال این محور به جاده ملی پاتاوه-دهدشت، این جاده نه تنها به بهبود زیرساختهای حمل و نقل کمک خواهد کرد، بلکه به عنوان یک محور ترانزیتی برای رشد اقتصادی و اجتماعی شهرستان لنده عمل خواهد کرد که دسترسی مردم این شهرستان به مرکز استان را ۴۵ کیلومتر کاهش می دهد که امید است با تکمیل این پروژه و توجه به نیازهای مردم، شهرستان لنده به سوی آیندهای روشن و شکوفا حرکت کند.
لنده از شهرستان های ۹ گانه کهگیلویه و بویراحمد به شمار میرود که با چالشهای جدی در زمینه زیرساختهای جادهای روبروست.
یکی از اصلیترین خواستههای مردم این منطقه، ایجاد و توسعه زیرساختهای جادهای به منظور خروج از بنبست ارتباطی است.
جاده تراب-لنده؛ نجاتدهنده توسعه جاده تراب-لنده به طول ۱۲ کیلومتر در سه فاز تعریف شده که به عنوان یکی از پروژههای اولویتدار شهرستان شناخته میشود.