تاریخ انتشار:۲۱:۰۲ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۳

جذب سرمایه گذار خارجی آغاز حرکتی نو در بخش اقتصادی استان

عصر دنا: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: جذب سرمایه گذار خارجی و فعالیت های اقتصادی حرکت نو که در استان آغاز شد.  
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، یدالله رحمانی در دیدار لی چان مین سرمایه‌گذار اهل کشور چین گفت: سرمایه‌گذار چینی یکی از چند متخصص سلستین در دنیا است و این نقطه قوتی برای شروع کار و انجام فرآیند مذاکره است.

استاندار افزود: ایران یکی از کشورهایی است که دارای ذخایر فراوان سلستین است و اکنون در تلاش هستیم تا در این استان با فرآوری سلستین اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کنیم.
وی به معرفی ظرفیت‌های استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش معادن به سرمایه‌گذار چینی پرداخت و گفت: این استان علاوه بر ذخایر سلستین در حوزه‌های فسفات، آهک، سنگ گچ و بوکسیت دارای ظرفیت است ‌و در همه این حوزه‌ها فرآوری در اولویت قرار گرفته است.
رحمانی با اشاره به آمادگی سرمایه‌گذار چینی برای احداث کارخانه فرآوری کربنات استرانسیوم مبتنی بر سلستین گفت: علاقمند به سرمایه‌گذار در این حوزه هستیم و سرمایه‌گذار را مورد حمایت قرار می‌دهیم.
استاندار در این نشست که مدیران حوزه سرمایه‌گذاری حضور داشتند، خطاب به سرمایه‌گذار چینی گفت: حمایت از سرمایه‌گذار در دستور کار تیم سرمایه‌گذاری این استان است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای احداث کارخانه فرآوری کربنات استرانسیوم توسط سرمایه‌گذار چینی زمینی در شرکت شهرک‌های صنعتی شهرستان بهمئی در اختیار سرمایه‌گذار قرار داده می‌شود.
رحمانی با اشاره به اینکه، زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری شامل آب، برق و گاز در شهرک‌های صنعتی استان فراهم است، گفت: همانطور که سرمایه‌گذار چینی مصمم به سرمایه‌گذاری در استان است مجموعه استان نیز پای کار هستند و حمایت‌های لازم را انجام خواهند داد.
استاندار، مهمترین وظیفه مدیران را حمایت از سرمایه‌گذار و بخش تولید دانست و عنوان کرد: سرمایه‌گذاری طرف چینی پلی میان استان کهگیلویه و بویراحمد و کشور چین باشد و زمینه ساز حضور سرمایه‌گذاران بیشتری از کشور چین برای سرمایه‌گذاری در جمهوری اسلامی ایران و این استان شود.
وی ابراز داشت با حضور تیم سرمایه‌گذاری استان، جلسه‌ای تشکیل و در اولین فرصت مجوز سرمایه‌گذاری صادر می‌شود، ضمن اینکه سرمایه‌گذار چینی درخواست‌های خود را تنظیم و ارائه دهد.
سرمایه‌گذار چینی هم  با بیان اینکه، بیش از ۱۰ سال است که از محصولات ایرانی در بخش معدن استفاده می‌کنیم، گفت: ایران ۷۰ درصد مواد سلستین با کیفیت جهان را در اختیار دارد.
لی‌ چان مین با اعلام آمادگی و علاقمندی به سرمایه‌گذاری در استان کهگیلویه وبویراحمد، گفت: این استان خانه دوم من است و نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در کشور چین خواهم بود.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.