عوامل مربوط به حادثه منجر به فوت دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند
عصر دنا: سخنگوی قوه قضاییه گفت: بر اساس آخرین گزارش، عوامل مربوط به حادثه منجر به فوت دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند و در حال بازجویی هستند.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir): اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، در گفتگوی ویژه خبری در سخنانی درباره حادثه اخیر که منجر به فوت یکی از دانشجویان دانشگاه تهران شد، اظهار کرد: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، دادستانی وارد عمل شد و عوامل مربوطه شناسایی و دستگیر شدند. بر اساس آخرین گزارشها، متهمین در حال بازجویی هستند.
وی با ابراز همدردی با خانواده مرحوم و جامعه دانشگاهی گفت: این حادثه را به خانواده عزیز آن مرحوم، جامعه دانشگاهی و ملت ایران تسلیت میگویم. مسئله امنیت مردم برای ما در قوه قضائیه از اهمیت ویژهای برخوردار است و همواره بر تأمین امنیت اجتماعی تأکید داریم.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: ریاست قوه قضائیه همواره بر لزوم برخورد قاطع با برهم زنندگان امنیت فردی و اجتماعی تأکید کردهاند.
ما به مردم عزیز کشورمان اطمینان میدهیم که در مورد این حادثه و مسائل مشابه هیچگونه مسامحه یا سهلانگاری صورت نخواهد گرفت.
جهانگیر تصریح کرد: در اولین فرصت، نتایج اقدامات قانونی و پیگیریهای مربوطه به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.