به گزارش عصر دنا، یدالله رحمانی اظهار کرد: حمایت و کمک به تولیدکنندگان رویکرد اصلی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان همدان است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: برخی مشکلات این طرح ها نقدینگی است و نیازمند حمایت بانک ها برای پرداخت تسهیلات بانکی دارد.
او گفت: البته نقدینگی همه مشکلات واحدهای تولیدی نیست و مسایلی دیگر از جمله سوء مدیریت ، تحریم ها ، نبود مواد اولیه و نداشتن توان و خلاقیت و به روز شدن تجهیزات و دانش فنی از دیگر چالش های فرا روی واحدهای تولیدی و اقتصادی در سطح استان است که باید برای رفع این مشلات چاره اندیشی شود.
رحمانی افزود: البته اعتقاد دارم میتوانیم برای همه طرحهای مشکلدار راهکار پیدا کنیم.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به ۳۲ طرح تولیدی و اقتصادی دهه فجر امسال افزود: همکاری و همراهی سیستم بانکی موجب شد این تعداد واحد اقتصادی و تولیدی فعالیت خود را آغاز کرده و زمینهساز اشتغال برای برخی از متقاضیان اشتغال باشند.
وی با بیان اینکه در شرایط اقتصادی کنونی راهی جز کمک و همراهی سیستم بانکی نیست، خطاب به مدیران بانکی حاضر در جلسه گفت: اجرائیه صادر کردن برای واحدهای تولیدی مشکلی را حل نمیکند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: اجرایی شدن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را مورد تاکید قرار داد و گفت: جلسات ستاد تسهیل مستمر تشکیل شود.
وی به ارائه گزارشی از برگزاری جلسات کارگروه تسهیل پرداخت و گفت: ۶۳ جلسه کمیته تخصصی و ۲۴ کارگروه استانی تشکیل و مشکلات ۸۷ طرح تولیدی و صنعتی مطرح شد.
رحمانی ادامه داد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید ۲۲۶ مصوبه داشته و به همه این کارگروه مسائل و مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی از جمله کارخانه فولاد، آرد نشاسته و چند واحد دیگر رفع شد.
وی بیان کرد: انتظار داریم دستگاههای اجرایی و سیستم بانکی بخش تولید را بیش از گذشته مورد حمایت قرار دهند و در شرایطی که مردم دغدغه معیشت دارند واحدهای تولیدی فعال باشند تا به اشتغال مردم و رفع دغدغه معیشت کمک کنند و بخشی از مشکلات اشتغال را به این شیوه حل و فصل کنیم.
رحمانی خاطرنشان کرد: در نشست امروز کارگروه تسهیل مشکلات چند واحد دیگر تولیدی و صنعتی بررسی و در خصوص آنها تصمیمگیری شد.