تاریخ انتشار:۱۳:۵۰ - ۳۰ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمددر پی شهادت حجج‌اسلام والمسلمین شهیدان علی رازینی و محمد مقیسه پیام‌های تسلیتی صادر کرد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در پی شهادت قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور را تسلیت گفت.

متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون

شهادت دو تن از قضات انقلابی و شجاع دستگاه قضایی حجت‌الاسلام والمسلمین علی رازینی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مقیسه در اقدامی ناجوانمردانه و تروریستی موجب تأثر و تألم خاطر خادمان دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران شد. این دو قاضی متعمد و عادل که جز در راه اجرای عدالت در جامعه قدمی ننهادند و در مسیر احیای حقوق عامه، مبارزه با متجاوزگران و مفسدان و همچنین در راستای ارتقاء جایگاه قضایی کشور دلیرانه گام برداشته‌اند مزد خدمت صادقانه خود را با شهادت در راه حق و عدالت از حضرت حق دریافت نمودند.

اینجانب ضمن محکومیت این اقدام تروریستی ، شهادت این دو مجاهد را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر ارواحنا اله الفدا و نائب برحقش حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (حفظه الله)، حضرت حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، بیت معزز و معظم دو شهید والامقام، جامعه دستگاه قضایی و ملت شریف ایران تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

سید وحید موسویان
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.