تاریخ انتشار:۱۷:۱۷ - ۲۸ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به پیگیری های انجام شده در خصوص ارتقای بخش پاتاوه به شهرستان گفت که تلاش ها برای تحقق این مطالبه جدی مردم در دولت چهاردهم با قوت ادامه دارد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد که بهمراه جمعی از مدیران اجرایی امروز جمعه به بخش پاتاوه سفر کردند در جمع مردم این منطقه با اشاره به پیگیری های انجام شده در خصوص ارتقای این بخش به شهرستان گفت که تلاش ها برای تحقق این مطالبه جدی مردم در دولت چهاردهم با قوت ادامه دارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جمع مردم نمازگزار شهر پاتاوه حضور یافت و با گرامیداشت یاد و نام شهدا و اینکه امروز مدیون شهدا هستیم و وظیفه خدمت و تلاش برای مردم داریم گفت: خرسندم توفیقی نصیب شد تا در جمع مردم بخش پاتاوه باشیم، از نزدیک شاهد تلاش‌های نماینده مردم برای این بخش و همچنین فرماندار جوان دنا هستیم و تشکر داریم، از استقبال مردم این بخش در بدو ورود و دختر کوچکی که آرزوی او فضانوردی بود، تشکر می‌کنم. 

یداله رحمانی ادامه داد: پیشرفت و سازندگی در گروی وحدت و همدلی است و این دولت این شعارها را در برنامه دارد و تا زمانی که بخش مردمی با مسئولان و بالعکس این وحدت را نداشته باشند شاهد رشد نخواهیم بود. 

وی با بیان اینکه امروز مشکلات مختلفی داریم و در محاصره دشمن هستیم و مشکلات با همدلی و همفکری و استفاده از فرصت‌های داخلی و خارجی حل می‌شود گفت: فلسفه وجودی همه دستگاه‌های اجرایی خدمت به مردم، رفع مشکلات و توجه به مطالبات است، ما از بدو ورود توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها را در برنامه داشتیم و تلاش داشتیم با مسئولان ملی و کشوری جلسات مختلفی برقرار کنیم، جلساتی با سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور داشتیم و وی به استان سفر کرده و موضوعاتی مطرح شد، موضوعات کشاورزی، صنعتی و ظرفیت‌ها مطرح شد و وظیفه داریم پیگیری‌ها را دنبال و مدیران در این راستا پیگیری‌های خود را داشته باشند.

رحمانی به ناترازی‌های انرژی و مشکلات برق و گاز اشاره کرد و ادامه داد: در مدت زمان باقی مانده فصل سرد سال باید بر صرفه جویی توسط مردم و مدیریت توسط مسئولان اهتمام صورت گیرد، مسئولان این بخش بیان کردند با قطعی برق آب همچنین قطع می‌شود باید تلاش کرد مدیریت مناسبی برای این موضوع صورت گیرد و اصل تاکید ما بر صرفه جویی است، امروز در کشور ۷ برابر متوسط جهانی مصرف انرژی داریم.

 امروز باید همچنان حمایت از جبهه مقاومت را ادامه دهیم

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ما ۱۲ هزار ۲۰۰ معتکف با افزایش ۱۲ درصدی داشتیم که ۷ هزار ۶۰۰ نفر دانش‌آموز که ۴ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز دختر هستند که همه نشانه‌های خوب است. امروز باید همچنان حمایت از جبهه مقاومت را ادامه دهیم.

وی ادامه داد: موضوع شهرستان شدن بخش پاتاوه و دیگر مناطق کارهای اولیه انجام و موضوع در دستور کار دولت است، بیمارستان بخش پاتاوه یک پروژه بوده و به مجوز ماده ۲۳ نیاز دارد و مهم‌ترین موضوع بحث تامین زمین است و موضوعات فنی آن باید مورد توجه قرار گیرد و از طریق ریاست دانشگاه علوم‌ پزشکی پیگیری شد؛ اما هنوز زمین تامین نشده و از فرماندار توجه به این موضوع را خواهانیم و اگر جایی پوشش درخت و جنگل دچار خدشه می‌شود باید این موضوعات مدنظر باشد و در کنار آن انعطاف لازم باید مورد توجه باشد و مشکلات و معیشت مردم هم باید مورد توجه باشد و حفظ جنگل خوب و مزیت است؛ اما این موضوعات مردمی باید دیده شود.

رحمانی افزود: مشکلات آب آشامیدنی روستاهای بخش پاتاوه توسط مدیرعامل آب و فاضلاب مورد توجه قرار گیرد و از اعتبارات محرومیت‌زدایی اگر نیاز است استفاده شود، چهارخطه کردن راه‌ها و ارتقا شبکه راه‌ها از برنامه‌ها است و تبدیل جاده‌های فرعی به اصلی و افزایش کیفیت راه‌های روستایی و اتصال راه‌های اصلی از برنامه‌های مهم است و اتصال محور یاسوج به پاتاوه به راه‌های چهار خطه از اولویت‌ها است. 

وی افزود: محدودیت‌های اعتباری داریم، اما امسال حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار از منابع مختلف داریم و در بخش‌های عمرانی بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و اما تمرکز بر اولویت‌ها است، به مشکلات شهری پاتاوه از طریق ظرفیت راهداری و کمک به شهرداری توجه داریم و این موضوع به این دلیل است که این شهر منابع درآمدی پایدار ندارد.


استاندار گفت: در حوزه صنایع تبدیلی حدود ۲۴۰ هزار تن تولیدات زراعی شهرستان‌ وجود دارد و ۴۰ الی ۵۰ هزار تن ظرفیت‌های باغی داریم و فرماندار شهرستان در این بخش می‌توانند تلاش کنند و حمایت از سرمایه‌گذاران و توجه به مناطق گردشگری همچون غار ده‌شیخ باید مورد توجه باشد و با پیگیری‌ها حدود ۱۳۰ هزار نفر بازدید کننده دارد و تلاش داریم این ظرفیت به ۳۰۰ هزار نفر افزایش پیدا کند و از سرمایه‌گذاری در این بخش حمایت می‌کنیم.

بخش پاتاوه از توابع شهرستان دنا در حدود ۵۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
شهرستان دنا حدود۴۲هزار نفر جمعیت دارد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.
پر بحث ترین