به گزارش عصر دنا، قدرت الله دشتی افزود: آب شرب منطقه اکبرآباد، نجف آباد، علی آباد، کردلاغری، سروک شهر یاسوج امروز دوشنبه ۲۴ دی به علت تعمیرات شبکه از ساعت ۹ تا ۲۱ به مدت ۱۲ ساعت با افت فشار و قطعی مواجه خواهد شد.
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی آبفا استان از شهروندان این مناطق خواست: تدابیر و اقدامات لازم نسبت به ذخیره سازی آب مورد نیاز طی مدت قطعی آب را در نظر داشته باشند،.
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم. *طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكنيهاي قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید. *چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید. *اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.