تاریخ انتشار:۰۰:۰۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۳
مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد:
عصر دنا: مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: برنامه‌های دهه فجر امسال با محوریت دانش آموزان در سراسر استان برگزار خواهد شد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):

به گزارش عصر دنا، ایوب رضایی در نشست هماهنگی برنامه های گرامیداشت ایام الله دهه فجر بیان کرد: برنامه‌ریزی خوبی برای ایام الله دهه فجر صورت گرفته و برنامه‌های این ایام در سراسر استان با محوریت دانش آموزان برگزار می‌شود.

رضایی با بیان اینکه دهه فجر با نواختن زنگ انقلاب در 13 شهرستان و منطقه استان کهگیلویه وبویراحمد در تمامی مدارس آغاز می‌شود، تاکید کرد: دانش‌آموزان نقش محوری را در ویژه برنامه های ایام‌الله دهه پر فروغ فجر انقلاب اسلامی دارند .

وی با بیان اینکه ایام الله دهه فجر بهترین فرصت برای جهاد تبیین ،خدمات نظام و امید آفرینی در جامعه است بیان کرد: جهاد تبیین و روایتگری در سطح دانش‌آموزان، اولیا و همکاران در برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه های مختلف فرهنگی،هنری و پرورشی و نشست های پرسش و پاسخ در مدارس جهت آشنایی نسل نوجوان و جوان با دستاوردهای انقلاب اسلامی در دهه فجر در مدارس برگزار می شود.

رضایی ،همچنین بر آذین بندی وزیباسازی سر درب ،محوطه بیرون مدارس و فضای داخلی کلاس های درس با نصب پرچم مقدس جمهوری اسلامی،پوستر ،عکس و پلاکارد با موضوعات دهه فجر و معرفی آثار و برکات نظام تاکید کرد.

رضایی ، تقارن دهه فجر و اعیاد شعبانیه را به فال نیک گرفت و گفت: به شهرستانها و مناطق پیشنهاد خواهد شد تا در صورت امکان جشن گرامیداشت ایام الله دهه فجر را در مسجد محله برگزار و از اهالی هم دعوت کنند. این اقدام به پیوند مسجد و مدرسه و مانوس شدن بیشتر دانش‌آموزان با مسجد و برقراری ارتباط بین محل و مدرسه کمک زیادی می‌کند.

رضایی ،بر برنامه ریزی جهت برگزاری پرشور برنامه های دهه فجر به ویژه راهپیمایی باشکوه روز ۲۲ بهمن با مشارکت مدیران، معلمان و کارکنان مدارس و حضور پرشور دانش آموزان تاکید کرد.

ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.