تاریخ انتشار:۰۷:۰۴ - ۱۰ دی ۱۴۰۳
عصر دنا: سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد از سرمایه گذارای ۲۵۰میلیارد ریالی طرح گردشگری در شهرستان گچساران خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی عصردنا (Asrdena.ir):
مجتبی امیرحسینی در بازدید از پروژه های گردشگری شهرستان گچساران، بیان‌کرد: این طرح با حمایت دولت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در مرکز شهرستان گچساران ایجاد شده است.
سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این طرح بزرگ سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری در زمینی به مساحت ۷هزار متر مربع و زیربنای ۱۴۰۰متر مربع ایجاد شده است.
او تصریح کرد: در طرح سرمایه‌گذاری گردشگری شهرستان گچساران ۲۵۰میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده که دولت مبلغ ۶۰میلیارد ریال تسهیلات بانکی به سرمایه گذار پرداخت کرده است.
امیرحسینی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این پروژه ۹۰درصد است که در صورت تکمیل و بهره برداری برای حدود به ۱۲نفر اشتغال‌زایی مستقیم ایجاد می شود.
ارسال به دوستان
گزارش خطا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
*عصر دنا ، معتقد به آزادی بیان و لزوم نظارت مردم بر عملکرد مسئولان است؛ لذا انتشار حداکثری نظرات کاربران روش ماست. پیشاپیش از تحمل مسئولان امر تشکر می کنیم.
*طبیعی است، نظراتي كه در نگارش آنها، موازین قانونی، شرعی و اخلاقی رعایت نشده باشد، یا به اختلاف افكني‌هاي‌ قومي پرداخته شده باشد منتشر نخواهد شد. خواهشمندیم در هنگام نام بردن از اشخاص به موازین حقوقی و شرعی آن توجه داشته باشید.
*چنانچه با نظری برخورد کردید که در انتشار آن دقت کافی به عمل نیامده، ما را مطلع کنید.
*اگر قصد پاسخ گویی به نظر کاربری را دارید در بالای کادر مخصوص همان نظر، بر روی کلمه پاسخ کلیک کنید.