به گزارش عصر دنا، مجتبی عسکری در این باره گفت: بیمارستان 32 تختخوابی سیسخت با مساحت 4 هزار و 500 متر مربع، هم اکنون بالغ بر 41 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در این مرحله، پیمانکار میبایست فاز دوم را که شامل دیوار چینی بیمارستان است، تکمیل کند.
وی افزود: بخشی از تجهیزات مکانیکی و برقی نیز جز تعهدات پیمانکار بوده که امیدواریم تاپایان سال این قرارداد که قرارداد فاز تکمیل سفتکاری دیوارهای بیرونی و داخلی بیمارستان است به انتها برسد.
گفتنی است؛ عسکری در حاشیه این بازدید، طی نشستی که با دکتر هارونی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا داشت، جهت رفع برخی از مسائل و مشکلات این مجموعه با رعایت اولویت، اعتبارات لازمی را تخصیص داد.
شایان ذکر است این بازدید در راستای تاکیدات ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بنا بر ضرورت نظارت مستمر بر اجرای پروژههای بهداشتی و درمانی و ارتقای سطح کیفی خدماترسانی به مردم صورت پذیرفته است.